Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Deee   www
Na seznam kategorie

Pražský byt podle naší designérky

Dekorujeme s bylinkami
Moderní bydlení ve dvou patrech
Pražský byt podle naší designérky
Přidat do stylu

Proměňujeme s lehkostí v moderním francouzském stylu

Majitelka pražského bytu 3kk se na nás obrátila, abychom jí pomohli se zařízením jejího interiéru. Podívejte se, jak se naší designérce podařilo vytvořit světlý, vzdušný interiér, s velkými úložnými prostory v ložnici a jemnými francouzskými detaily.

Při rekonstrukci bytu bylo nezbytné repasovat podlahu, kterou tvořily parkety. Původní podlahová krytina byla zachována, pouze parkety se "převlékly" do nového. Díky neobvyklé pokládce vodorovným směrem (původně byly položeny do tvaru písmene V) získal prostor modernější náboj.

Dominantou pokoje je velké francouzské zrcadlo. To je připevněné ke stěně na šikmo, proto aby výsledný dojem působil ležérněji. V zrcadle se odráží velká úložná skříň, která i když je umístěna přes celou šířku protější zdi nepůsobí díky světlému provedení rušivě a hmotně. Stěny jsou dekorovány pomocí tapety v jemném smetanovém tónu. Okno zdobí garnýž ve francouzském stylu a závěs se zlatavým odleskem.

Stejný motiv tapety, ovšem v jemném barevném provedení, byl zvolen i pro velkou vstupní předsíň. Tímto způsobem došlo k jednoduchému sladění i propojení jednotlivých místností a designérka snadno oživila jinak nudné a nepřitažlivé vstupní prostory, ve kterých často dominuje pouze velký botník a úložná skříň.



Diskuze

Články

 

Moderní chata ve švédském stylu

Okouzlující bydlení ve skandinávském stylu

 

Bydlení s černým panterem

extravagantní bydlení s černým panterem na zdi v kuchyni

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)