Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Domov plný barev!

Jak bydlí fotograf Matthew Brookes?
Pankáč a perfekcionista
Domov plný barev!
Přidat do stylu

Rustikální interiér jinak!

Tento krásný interiér v rustikálním stylu je dokonalou ukázkou toho, jak je snadné nebát se barev a pustit se do hravých barevných kombinací. Za hlavní barvy interiéru si designéři zvolili bílou a červenou, pracovali s jejich kombinacemi s více vzory, s různými typy materiálů. Celá práce pak společně vytvořila pěknou barevnou harmonii a útulné domácí prostředí. Kombinace světla, světlých barev s teplými červenými detaily v podobě doplňků působí v každé místnosti velmi pozitivně a příjemně.

Starý dům v rustikálním stylu nemohl být zařízen lépe. Díky bílé barvě proniká do místnosti dostatečné množství denního světla a to i navzdory menším oknům. Pokud i vy vlastníte starší dům a rozhodnete se pro jeho rekonstrukci, zamyslete se nad barvou okenních rámů - tmavé dřevo místnost zmenšuje a pohlcuje světlo u světlého dřeva je tomu naopak.

Jemný tón obývacího pokoje je základem pro pestré barvy, které pak celou místnost rozzáří. Pozitivní náladu přinese i spousta drobných dětských dekorací.

Kostkovaný ubrus na kuchyňském stole nesmí chybět v žádném interiéru v rustikálním stylu!

Kuchyň a jídelna se mohou pyšnit bezkonkurenční kouzelnou atmosférou. Přírodní materiály, jako je len, dřevo nebo kámen spolu ladí od pradávna, díky červené barvě však místnost dostala zářivý náboj.

Odkládací dřevěný stoleček není nezbytný, ale řekněte sami, nepůsobí fantasticky?

Jednoduchá koupelna v bílé barvě upoutává pozornost díky praktickým doplňkům v jasné červené barvě. 

Ložnice by měla být klidnější místností, proto je právě zde výběr barev více než důležitý - majitelé upustili od výrazné křiklavé a nahradili jí klidnější pastelově modrou v kombinaci s přírodními tóny.

Kontrast mezi modrou a žlutou barvou působí překvapivě jednotně a hravě i navzdory množství vzorů a doplňků.

 

Kam dál?

Rustikální i moderní styl může patřit k sobě

Rustikální dlažba v moderním interiéru



Diskuze

Články

 

Luxusní moderní interiér

Moderní interiér s luxusní sedací soupravou

 

Moderní kuchyňské ostrůvky

Kuchyňský ostrůvek – znak moderního interiéru

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)