Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Bodieandfou   www
Na seznam kategorie

Dánský minimalismus v přírodních tónech

Vymazlený malý byt s jedinečnými úložnými prostory
Vítejte v pánském interiéru!
Dánský minimalismus v přírodních tónech
Přidat do stylu

Dánský minimalismus v přírodních tónech

Nahlédněte s námi do nádherného minimalistického interiéru, který zdobí variace přírodních tónů a textur. Inspirujte se kombinací minimalistických textur s přirozeným světlem a vzorovanými akcenty. Kombinace světlých a tmavých odstínů se stala velmi oblíbenou součástí tohoto bytu. Celkový dojem a kouzelnou atmosféru doplňuje hlavní akcent jídelny - krb. Krb zaručuje teplo domova a v tomto případě temnější interiér rozhodně oživí.

Obývací pokoj je vytvořen v jemných a decentních tónech. Přírodní barvy a dřevo k sobě prostě ladí a stávají se tak základem pro minimalistický styl. Centrum místnosti zaujímá šedý koberec, na kterém se vyjímá světle šedá pohovka a kožená křesla.

Židle v kuchyni se řadí mezi moderní doplňky. Vykouzlete u sebe doma útulnou atmosféru. Kombinací natřeného dřeva trámů, lesklých a matných materiálů dosáhnete pravého kontrastu!

Krb - dokonalý akcent celého interiéru. Minimalistický krb je zasazen do jemné šedé barvy a dokonale ladí s dřevěným jídelním stolem a moderními židlemi. Jak takovou místnost rozzářit? Rozhodně doplňkami! Zvolte lesklé materiály. Co třeba plechové nebo mosazné vázy a mističky?

Naprosto dokonalá minimalistická koupelna v šedém až antracitovém odstínu. Výtečné rozložení prostoru u velkého okna, dokonalé zpracování detailů a přírodní doplňky. Velmi příjemnou změnou jsou velké čtvercové kachličky, které optický celou koupelnu zvětšují.

Ložnice ve světlých tónech doplňuje kožené křeslo s kožešinou, které se tak stává výrazným akcentem celého interiéru. 

 

Kam dál?

Kouzelná renovace starého domu

Barevné tóny pro rok 2019



Diskuze

Články

 

Malý byt v Sydney

Čistý a přírodní malý byt v Sydney

 

Jak využít interiér s vysokými stropy

Inspirujte se využitím vysokých stropů

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)