Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

Nádherný interiér s dotekem jara

Chalupa, dokonalé místo pro život
Interiér s květinami podle Moniky
Nádherný interiér s dotekem jara
Přidat do stylu

Nádherný interiér s dotekem jara

Nahlédněte spolu s námi do krásného interiéru s dotekem jara. Jemný skandinávský byt s přírodními tóny vás okouzlí! Všimněte si nádherné květinové tapety v ložnici. Líbí se vám? Tento interiér se může pyšnit i nádhernými kamny, jejichž dominantou je původní zdobení. Inspirujte se!

Obývací pokoj v jemných přírodních tónech dokonale obohacují kouzelné jarní doplňky. Celý obývací pokoj je laděn do jedné palety tónů, prakticky bez akcentu. Díky polštářkům a plédům vzniká útulná domácí atmosféra. Bílý kinetický nábytek je velmi skladný a neubírá prostor.

Nádherná štuková výzdoba dotváří charakter obývacího pokoje.

Jak vykouzlit krásnou atmosféru? Je to velmi jednoduché! Pořiďte si jedinečnou vázu, ve které budou vaše květiny vypadat božsky! Nebojte se velkých keramických váz s různým dekorem a barevností. Uvidíte, jak dokonale váš interiér vyzdvihnou!

Kamna v obývacím pokoji? Proč ne! Nádherná původní kamna s roztomilým zdobením vytvoří v interiéru dokonalou atmosféru!

Jednoduchá a praktická knihovna v bílé barvě se hodí do každého interiéru a dokonale ladí s ostatním nábytkem. Velmi příjemné jsou obrazy, které dokonale propojují prostor mezi pohovkou, knihovnou a lustrem.

Kachlová kamna, která jsou dominantou celého interiéru.

Jednoduchá kuchyň ve skandinávském stylu. Atypická místnost je kompletně využita minimalistickým nábytkem. U okna se nachází jídelní souprava s dřevěnými židličkami klasického typu a stůl je prostřen lněným ubrusem.

Ložnice se pyšní dokonalou tapetou s květinovým vzorem. My obdivujeme jedinečnou kombinaci zeleno-modré tapety, bílého nábytku, dřevěné podlahy a bílého lněného povlečení. Jak se tato kombinace líbí vám?

Kam dál?

Dánský minimalismus v přídodních tónech

Bydlení podle Luisy a Paula



Diskuze

Články

 

Kouzlo malé chatičky

Odpočiňte si od všednodenních starostí v útulném interiéru

 

Dekorování podle Raka

Inspirujte zajímavými a uklidňujícími kombinacemi

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)