Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Fantastic Frank  
Na seznam kategorie

Podzimní atmosféra šedých tónů

Dokonalost ve Fontainebleau
Extravagance v Paříži
Podzimní atmosféra šedých tónů
Přidat do stylu

Útulný byt plný přírodních tónů a vzorovaných akcentů

Tento krásný byt zdobí variace šedých tónů a textur, které k podzimní atmosféře prostě patří. Inspirujte se kombinací lesklých textur s přirozeným světlem a vzorovanými akcenty. Kombinace světlých a tmavších odstínů šedé barvy se stala velmi oblíbenou zejména na výmalbu stěn. Přírodní tóny jsou perfektní volbou do každého interiéru, protože jejich stupnice je výrazně flexibilnější než ve většině jiných. Do interiérů, jako je například tento, rozhodně patří stylové industriální osvětlení, které dotváří celkový příjemný dojem.

 

Obývací pokoj se pyšní čalouněným nábytkem, textilním potahem stolků a přírodními tkanými koberečky.

Mírnými modernistickými změnami trpí obývací pokoj a jídelní kout, avšak dohromady vytváří velmi sofistikovaný vzhled.

Jemné šedé tóny zdí proudí až do ložnice, kde se bez námahy kombinují s přírodními doplňky a strategicky umístěným nábytkem. Je to útulná, jasně uspořádaná místnost, která zaručuje jedinečné kouzlo domova.

Proč jsme si zvykli na dětské pokojíčky plné postaviček, barviček a zábavních tvarů? Tento dětský pokojíček je mnohem promyšlenější než řada jiných. Dýchá z něj nepopsatelná až umělecká atmosféra, což je dáno i bezchybným uspořádáním nábytku a doplňků.

Koupelna, ač má bílý obklad, se stále nese v měkkém šedém tónu. Ohromující šedá dlažba a pastelové doplňky se odráží v lesklém konceptu koupelny. Účinek je velmi působivý.

 

Kam dál?

Podzimní trendy ve francouzském stylu

Jak se bydlí s liškou?



Diskuze

Články

 

Výjimečné inspirace

Jemné odstíny šedé, bílé a modré barvy inspirují váš obývací pokoj neustále.

 

Bydlení podle Ully Koskinen

Inspirujte se stylem designérky

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)