Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Bodieandfou   www
Na seznam kategorie

Stylový byt v Barceloně

Skandinávie s přírodními prvky
Jak vyskládat dříví na chalupě či v interiéru
Stylový byt v Barceloně
Přidat do stylu

Snový interiér plný krásných detailů

Nahlédněte s námi do snového interiéru plného krásných detailů. Neodolatelný byt s neoklasicistními kamny nabízí spoustu kouzelných zákoutí a dekorací. Všimněte si, jak dokonalá je souhra materiálů a barev. Vítejte v Barceloně a inspirujte se!

Jídelna je naprostým skvostem celého bytu. Dokonalost sama se projevuje ve štukové výzdobě neoklasicistních kamen. Ty jsou v souladu s dalšími důležitými materiály - dřevem a textilem. Masivní jídelní stůl je vyzdvižen nádherným lustrem, který celý prostor zútulní a dodá mu noblesní atmosféru. 

Vzdušná a jednoduchá kuchyně se skříňkami s bílou patinou. Všimněte si, že i kombinace industriálního a vintage stylu je na místě a vypadá úchvatně. Barevný kontrast dodává celému interiéru energii a živost.

Výrazná antracitová pohovka je potlačena bíle natřeným konferenčním stolkem a podlahou. Designéři si však dali záležet na doplňcích. Úspěch sklízí nejen plechové dekorace, ale hlavně přírodní dřevěné taburetky.

Vysoká francouzská okna s tmavými rámy jsou vstupem na terasu, která se drží stejného interiérového návrhu.

Hitem interiéru je bezesporu 'nedbalé' čalounění sedacího nábytku. Tento ultra vintage styl se stává velmi populárním, proto se inspirujte a buďte trendy!

V šedých tónech zahalená ložnice. Příjemný soulad dřeva a lnu ve vás zanechá pohodu a klid.

Kam dál?

Moderní bydlení podle Niny

Jak se bydlí v kostele



Diskuze

Články

 

Kuchyně tety Johany

Co všechno máme rádi na domácí kuchyni

 

Po rekonstrukci ve venkovském stylu

Povedená rekonstrukce starého domu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)