Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Krásné bydlení ve stylu Indie

Kombinace francouzského šarmu a skandinávské čistoty
Skandinávie s přírodními prvky
Krásné bydlení ve stylu Indie
Přidat do stylu

Krásné bydlení ve stylu indie

Nahlédněte s námi do krásného bytu interiérové designérky Silvie, která obdivuje skandinávský styl v kombinaci indie. Atypický interiér s bílými doplňky a dřevěnými trámy vás zavede do boho světa, skandinávských detailů, originálních doplňků se severním motivem a minimalismu. Svou inspiraci hledá v přirodě, kombinuje materiály a vnáší do celého interiéru osobistost a styl. Inspirujte se!

Obývací pokoj. Základní ukázka skandinávského interiéru, který vyniká v přírodních materiálech, kombinaci černé a bílé, nadmírou textilu a v neposlední řadě i neopracovaným dřevem. Skvělým příkladem jsou i lesklé materiály u doplňků - váza, svícen, ale i květináč.

Originální dřevěná křesla s bílými podsedáky dělají v interiéru divy. V kombinaci s dřevěnými stolky, ať už se jedná o malý taburet či o velký konferenční stolek, vždy si můžete být jisti, že žádnou chybu neuděláte.

Ložnice v bílé si zakládá na minimalistickém provedení a hlavně užití minima doplňků. V tomto případě postačí pouze postel s velkými polštáři, odkládací či noční stolek, ale i křeslo. Obdivujeme také originální lustr s členitou kostrou a lněným stínidlem, které dokonale ladí k polštářům a plédu.

A co víc?

Všimněte si čela postele, které je složené ze starých okenic. Skvělý nápad, jak dodat vaší ložnici styl a šmrnc.

Pro skandinávce je důležité světlo a čistota v barevných tónech, proto v jejich interiérech nehledejte žádné pestrobarevné variace. V tomto případě Silvie zvolila světle šedou pohovku a křeslo, kterou kombinuje s pletenými doplňky. Nádherná skandinávská závěsná dekorace dodává interiéru domácí atmosféru a pohodu, polštáře jsou v kontrastu a doplňují tak skříň s prosklenými dvířky. Za zmínku stojí také fakt, že se ve velké míře setkáme i s přírodními materiály, jako je třeba nepravidelný kožený koberec.

 

Kam dál? 

Útulná atmosféra v interiéru díky textilu

Bydlení podle Olivie



Diskuze

Články

 

Rekonstrukce aneb jak se bydlí v kostele

Síla jednoduchého interiéru

 

Kombinace francouzského šarmu a skandinávské čistoty

Inspirujte se nádherným interiérem

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)