Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Skandinávie s přírodními prvky

Krásné bydlení ve stylu Indie
Stylový byt v Barceloně
Skandinávie s přírodními prvky
Přidat do stylu

Skandinávie s přírodními prvky

Nahlédněte s námi do nádherného skandinávského interiéru, který vás ohromí decentní a originální aplikací přírodních materiálů. Kombinace neopracovaného dřeva, moderního plastu a surového kamene je opravdu stylová. Jak se vám líbí originální jídelní stůl? Nechte se inspirovat tímto jedinečným interiérem!

Nádherná moderní kuchyně s jedinečnými doplňky. Moderní lesklý povrch vypadá v malém prostoru báječně a otevírá prostor. Nebojte se použít antracitové odstíny i na kuchyňskou linku, v kombinaci s bílou vypadá skvěle!

Úžasný přírodní prvek? Neopracované dřevěné okenice!

Úžasný pohled z druhého patra na centrum celého interiéru. Obývací koutek společně s jídelnou doplňuje kamenný krb.

Originální jídelní stůl je naprostým skvostem celého interiéru. Jedinečné neopracované dřevo vytváří opravdu umělecký dojem.

Malý obývací koutek je vytvořen velmi jednoduše. Centrum celé místnosti tvoří bílá pohovka s antracitovým kobercem a jednoduchým konferenčním stolkem. Dekorace do takového prostoru volte velmi střídmě.

Jedním z nejpozoruhodnějších prvků každého interiéru je stylový krb. Ne nadarmo je právě krb považován za srdce domácnosti. Příjemný kontrast mezi luxusním kamenným obkladem krbu, přírodním dřevěným trámem a podložkou z kůže.

Do patra vedou tyto nádherné dřevěné schody, které sice zasahují do prostoru interiéru, ale díky jejich originálnímu stylu, se tváří jako skvělý doplněk celé místnosti. Společně s kamenným krbem se dokonale doplňují.

Ložnice je vytvořená v jednoduchém stylu v kombinaci bílé, dřeva a jemných tónů textilu. Víte, jaký textil vypadá v této kombinaci nejlépe? Jedině len! Lněné textilie vytváří útulnou a domácí atmosféru!

Noční stolky k vaší posteli rozhodně patří! Tenhle skandinávský kousek prodává Ikea.

 

Kam dál?

Jak vyskládat dříví na chalupě či v interiéru

Malé bydlení podle Rity



Diskuze

Články

 

Dva odlišné styly, dokonalý výsledek

Ačkoliv byste to nečekali, i tato kombinace může přinést skvělý výsledek

 

Klasické americké koberce

Pestrá dekorace interiéru

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)