Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: ForInterieur   www
Na seznam kategorie

Bydlení podle Luisy a Paula

Interiér s květinami podle Moniky
Kombinace francouzského šarmu a skandinávské čistoty
Bydlení podle Luisy a Paula
Přidat do stylu

Bydlení podle Luisy a Paula

Vítejte u Luisy a Paula! Nádherný moderní interiér, jehož dominantou jsou velká francouzská okna, se může pyšnit svým atypickým uspořádáním. Provedení tohoto interiéru je zkrátka famózní, propracované detaily, dokonalá barevnost a jedinečné doplňky v moderním stylu. Zaručené kouzlo domova tkví v kombinaci přírodních materiálů, textur a kontrastů. Inspirujte se!

Dokonalá minimalisticko-modernistická stavba, co myslíte? Základ tvoří bílá plocha přízemí v minimalistickém stylu, kterou doplňuje moderní dřevěná krychle s terasou a patrem. Naprosto perfektní provedení a vizuální nádhera.

I interiér vás naprosto ohromí. Jedinečné barvy a kontrasty, které korespondují s celým interiérem. Kuchyně se může pyšnit ostrůvkem v trendy okrovém lesku. Luisa a Paul dovedli tuto barvu k dokonalosti tím, že ji nakombinovali s vůbec největší kontrastní barvou - černou. Inspirujte se otevřenými policemi, dodávají interiéru vzdušnost.

Jídelní stůl je opět v černém dřevě. Dokonale ladí s ostatními moderními doplňky. Všimněte si úzkého lustru v minimalistickém stylu.

Celkový vizuální obraz celého interiéru zasahuje až do retro stylu. Barevné kombinace jsou natolik kontrastní, že tvoří jedinečnou souhru.

Retro styl je výrazný i v obývacím pokoji. Všimněte si oddělující stěny za šedou pohovkou. Piktogramy z počítačových her devadesátých let jsou extravagantním prvkem celého obývacího pokoje. Dodávají mu hravost a styl, co myslíte?

Dokonalý průhled do druhého patra! 

Do takového interiéru rozhodně patří prostorný a pohodlný taburet.

Kam dál?

Snové bydlení podle Josepha

Na návštěvě u Niny



Diskuze

Články

 

Nevšední moderna s venkovskými detaily

Útulný a prostorný byt s kouzelnou atmosférou

 

Shabby Chic po francouzsku

Ošuntělý vzhled interiérů aneb Shabby Chic

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)