Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Bodieandfou   www
Na seznam kategorie

Vítejte v pánském interiéru!

Dánský minimalismus v přírodních tónech
Chalupa, dokonalé místo pro život
Vítejte v pánském interiéru!
Přidat do stylu

Vítejte v pánském interiéru!

Pojďte s námi na návštěvu do prostorného bytu, který byl zrekonstruován v duchu geometrie a minimalismu. Tento interiér v přírodních tónech je ukázkou propojení nedokonalých surových povrchů a dokonalých hladkých stěn, který jakožto celek působí velmi příjemným dojmem. Jednoduchá geometrie a prostorové uspořádání se potkává s různorodostí povrchového materiálu - zejména jako je beton a kůže. Dekor je velmi strohý, ale přesto se takovému interiéru nedá nic vytknout. Tento byt je nádherným příkladem pro pánské interiéry. Inspirujte se!

 

Celý interiér se nese v minimalistickém stylu, kde hraje hlavní roli beton. Ne jinak je tomu i v kuchyni - betonové zdi i strop vypadají skvěle. Kombinace přírodního dřeva otevřených polic a černých kuchyňských skříněk je báječná a dotváří tak luxusní celek. Díky francouzským oknům se do celého interiéru dostává dostatek denního světla, a proto i tmavé tóny zdí a nábytku nezmenšují prostor.

Typicky pánský obývací pokoj, nemyslíte? Čtvercový obývací pokoj je součástí jídelního koutu. Centrum této místnosti zaujímá velká šedá pohovka s praktickým konferenčím stolkem. Strohý minimalistický pokoj si zaslouží řádný akcent - všimněte si luxusního koženého křesla, které je svým tvarem naprosto ohromující. Kombinace moderního stylu a minimalismu je v tomto případě úžasná. Bílá zeď s televizí už nepotřebuje další doplňky, žije si svým největším kontrastem černé a bílé.

Francouzská okna patří do každého interiéru, díky nim se do místností dostává nadmíra denního světla. Pakliže máte tu možnost mít francouzská okna, nebojte se je vylepšit hutnými závěsy. V tomto případě se drží světlých odstínů šedé.

Velmi výrazným prvkem je kožené křeslo mající své místo na podložce z kůže, které společně s kožešinovými polštáři a strukturou stropu, tvoří báječnou atmosféru.

Minimalistický dětský pokoj se zajímavými detaily. Úžasná rohová postel, jejíž součástí je dřevěná lavice, se pyšní strukturovanými liniemi. Báječná souhra materiálů a šedých tónů tvoří příjemnou atmosféru.

Minimalistická pracovna moderního charakteru, která je součástí dětského pokoje. Šedé tóny a přírodní dřevo působí skvěle, ale všimněte si jednoduchého osvětlení, které přiznává a tvoří černé linie.

Luxusní ložnice, která zaslouží obdiv. Skvělým nápadem, jak zútulnit prostor, může být i dřevěné ostění, které se prolévá i na strop. Díky velkému oknu a vzdušnému nábytku je ložnice prostorná a útulná. Samotný textil je pro bydlení klíčový, avšak důležité je také to, jaký materiál zvolíte. My se přikláníme ke lněným tkaninám.

Víte, jak dokonale zatemnit ložnici? Inspirujte se dlouhými nepropustnými závěsy, které vaši místnost uchrání před paprsky slunce.

Přímé přechody mezi materiály jsou základem pro minimalismus. Jak se vám líbí kombinace dřeva a betonu?

Jednoduchá koupelna s kulatým zrcadlem, které rozpohybuje přímé linie a tvary. Inspirujte se minimalismem!

Kam dál?

Barevné tóny pro rok 2019!

Malé bydlení podle Rity



Diskuze

Články

 

Jak si kdo prostře, tak se nají

Slavnostně prostřený jídelní stůl

 

Jak se bydlí u španělského moře

Návštěva na pobřeží Španělska

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)