Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

Interiér s květinami podle Moniky

Nádherný interiér s dotekem jara
Bydlení podle Luisy a Paula
Interiér s květinami podle Moniky
Přidat do stylu

Interiér s květinami podle Moniky

Pojďte se s námi podívat, jak bydlí designérka Monika! Nahlédněte do jejího útulného bydlení a inspirujte se neskutečnou dávkou skandinávského designu. Podívejte se, jak dokonale k sobě ladí přírodní, tmavé a bílé dřevo, jak důležité jsou detaily a v neposlední řadě, co dokáží s interiérem udělat květiny. Inspirujte se!

Nádherná moderní kuchyně s jedinečnými doplňky. Moderní matný povrch vypadá v malém prostoru báječně a otevírá prostor. Nebojte se použít tmavé a přírodní odstíny i na kuchyňskou linku, v kombinaci s bílou vypadá skvěle! A čím dodat celé místnosti kouzelnou atmosféru? Jedině květinami! Celou místnost projasní a oživí!

 

Kuchyně propojená s nádherným malovaným obrazem vás okoulí. Jejich dokonalá souhra tkví ve správném rozmístění jídelního stolu a doplňků.

Moderní doplňky jsou v tomto interiéru nepostradatelnou součástí.

Obývací pokoj ve skandinávském stylu s přírodními akcenty je výbornou volbou do moderního bytu. Kouzlo skandinávského stylu je v jeho jednoduchosti, proto si vystačíte s bílou barvou, světlým nábytkem a několika tmavšími doplňky.

Kombinace industriálního stylu a klasiky v podobě původních štuků je v tomto případě velmi zajímavá! Nebojte se kombinovat nekombinovatelné! Industriální lustr vypadá báječně!

Zelená prostě patří do interiéru! Obzvlášť na jaře. Proto jsou pokojové rostliny v bytě opravdu nepostradatelné. Vy sami si můžete vytvořit vlastní osobitou atmosféru! Květiny navíc pomáhají regulovat vlhkost, předávají do ovzduší kyslík a do svého interiéru vnesete alespoň jemný nádech přírody.

Kontrast tmavé podlahy a bílých zdí vytvoří skvělý akcent. Nebojte se tmavou podlahu využít i v tak malé místnosti, jako je třeba chodba. Dodá jí šmrnc! Inspirujte se.

Přírodní dřevěná podlaha s bílým nádechem je základem pro skandinávský interiér. Oživte ji jarními větvičkami, zelená barva nádherně rozzáří celou místnost.

Květin není nikdy dost a dokáží udělat z každého místa útulné bydlení. I v ložnici nesmí chybět květiny ve  skleněné váze.

 

 



Diskuze

Články

 

Dřevo a mramor v klasické kuchyni

Atraktivní a elegantní provedení klasické kuchyně

 

Dotek Skandinávie s nádhernou terasou

Příjemný letní interiér s dokonalým citem pro detail

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)