Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Bloglovin    www
Na seznam kategorie

Kombinace francouzského šarmu a skandinávské čistoty

Bydlení podle Luisy a Paula
Krásné bydlení ve stylu Indie
Kombinace francouzského šarmu a skandinávské čistoty
Přidat do stylu

Kombinace francouzského šarmu a skandinávské čistoty

Pojďte se s námi podívat do úžasného bytu! Budete naprosto okouzleni kombinací francouzského šarmu a skandinávské čistoty. Tento interiér je plný originálních detailů a příjemných pastelových tónů. Svou inspiraci hledá v minulosti a kombinuje ji s moderními prvky. Celý interiér se pak jeví jako unikátní umělecké dílo. Pojďte se s námi podívat do krásného, ale přesto útulného bytu. Inspirujte se!

Přivítejte jaro v této nádherné kuchyni s pastelově modrou kuchyňskou linkou, jídelní soupravou z tmavého dřeva a měděnými doplňky. Kouzelná kombinace, která rozzáří každou místnost! Inspirujte se.

Jídelna, která je součástí kuchyně, je plná francouzského šarmu a skandinávské čistoty. Na první pohled vás zaujme černobílá fotografie v černém rámu. Masivní jídelní stůl s židlemi k němu dokonale ladí.

Náš tip!

Nebojte se měděných odstínů a doplňte jimi celou místnost - od svítidel až po armatury.

Čistota linie - tím se vyznává skandinávský styl. Jemná barevnost doplněná výraznými doplňky a luxusními materiály - mramor.

Kachlová kamna jsou sice výrazným akcentem celého obývacího pokoje, ale na paty jim šlape černobílá fotografie ve středu místnosti. Jedná se o zajímavou kombinaci moderního a klasického stylu, kterou doplňuje jednoduchý nábytek a podložka se zvířecím motivem. Dohromady tvoří úžasný celek. Inspirujte se!

Dřevěná podlaha je typickým znakem severského stylu. Úchvatný průhled místnostmi, nemyslíte?

Skvostný obývací pokoj zdobí velká okna s šedými závěsy a původní podsvícená štuková výzdoba.

Jak správně rozložit na stěnu obrazy? Je to jednoduché, ale měli byste dbát na důležité pravidlo - pravidlo páru a středu. Velká středová fotografie a dvě menší na straně.

Jednoduchá ložnice v temnějších tónech je krásným příkladem skandinávsko-moderního stylu. Dlouhé temné závěsy jsou nejlepším praktickým doplňkem.

Inspirujte se báječnými tapetami na této toaletě, líbí se vám?

 

Kam dál?

Bydlení podle Jonáše

Dynamické bydlení plné barev



Diskuze

Články

 

Dekorování se zeleninou

Ubrousky na jídelní stůl zdobí chřest a mangold

 

Moderní interiér v lesku

Jednoduchý interiér s kontrastními materiály

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)