Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: S&I  
Na seznam kategorie

S&I se mění na Garden's

Zahrada plná barev
S&I se mění na Garden's
Přidat do stylu

Styl&Interier se od 1. listopadu mění na Garden's

Změnili jsme název, logo a webové stránky, ale místo, kterému dodává jedinečnost náš originální interiér a romantická zahrada, zůstává stejné. Stejně tak jako kuchyně pod vedením šéfkuchaře Michala Šorfa a usměvavých číšníků, kteří se starají o vaše pohodlí.  

Styl&Interier začínal v roce 2013 jako designový obchod s nábytkem a interiérovými doplňky. Díky lásce ke kvalitní gastronomii a našemu geniu loci, jsme se postupně proměnili v kavárnu s bistrem a posléze v plnohodnotnou restauraci. Zároveň jsme vstoupili do další kulinářské etapy a otevíráme druhou restauraci River’s, mladší sestru Garden’s. A jako správné sestry, i naše restaurace jsou každá trošku jiná, přesto je pojí stejné kořeny - poctivost, jedinečnost a láska k dobrému jídlu.

Proč Garden's? Protože zahrada je tím místem, které nás všechny spojuje a vytváří neopakovatelnou atmosféru našeho podniku. Celý náš příběh se točí kolem zahrady, proto jsme Garden’s - nejkrásnější zahrada v Praze.

Webové stránky 

Nemusíte se bát, že nás nenajdete! Pokud navštívíte naše staré stránky www.stylainterier.cz, automaticky budete přesměrováni na náš nový web www.gardensrestaurant.cz. Na webu naleznete rezervační systém, který zůstává stejný, dálé všechna naše aktuální menu a kontakty.  A jak vypadá náš nový web? Zde je náhled úvodní stránky. 

Facebook&Instagram

Na sociálních sítích nás najdete pod profilem Garden's restaurant. Jsou to stejné účty jako dosud, vyměnili jsme pouze logo a kontaktní údaje. 

Kontakt

Emailová adresa rezervace@stylainterier.cz bude nahrazen novou emailovou adresou recepce@gardensrestaurant.cz. Pokud nám napíšete email na starou adresu, tak se k nám samozřejmě dostane. Všechny emaily budou přesměrovány na naše nové adresy. Emailová adresa recepce@gardensrestaurant.cz bude sloužit ke stejným účelům jako ta původní. Pokud nás budete chtít kontaktovat ohledně soukromých večírku, oslav a svateb, využijte emailovou adresu event@gardensrestaurant.cz.

Dárková karta

Všechny dárkové karty S&I zůstávají v platnosti, není potřeba je měnit za nové a samozřejmě můžete nadále zakupovat dárkové karty, které budou mít nový vzhled Garden's. 

Otevírací doba

Abyste si mohli vychutnat večeři v pohodlí a beze spěchu, rozhodli jsme se prodloužit o hodinu otevírací dobu restaurace a s tím také prodloužit provoz kuchyně. Otevírací doba je následující: pondělí - sobota od 11:00 do 23:00 a kuchyně pro vás bude vařit až do 21:30. Neděle zůstává otevřena beze změn od 11:00 do 20:00. 

Věříme, že změnu budete brát pozitivně, tak jako my a zachováte nám přízeň. Těšíme se na setkání v Garden's! 



Diskuze

Články

 

Zelený trend v interiérech

Zkuste žít a být eco friendly

 

Vychytaný stylový byt

Elegantní moderna v malém bytě

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)