Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Bydlení ve stylu eko

Víkendový dům v retro barvách
Návštěva v Berlíně
Bydlení ve stylu eko
Přidat do stylu

Bydlení ve stylu eko

Eko svícen - ozdoba bílého interiéru

Stylový eko svícen využívá kombinace přírodních a umělých materiálů a výsledek je opravdu působivý. Větvičky z vyplaveného dřeva skvěle ozdobí zvláště bílou plochu. Dekorujte jím třeba jídelnu nebo obývací pokoj!

Prostírání - pravá kůže do vaší jídelny

Zelené prostírání z pravé kůže zajímavě kontrastuje s bílými talíři a nádobím a výborně ladí s dřevěným stolem eko jídelny. Stolujte stylově a v souladu s přírodou!

Eko obývák a elegantní rozdělení pokoje

Obývák na fotografii využívá stylové sedací vaky namísto obvyklé sedací soupravy. Toto originální posezení vytvoří v obývacím pokoji tu správnou atmosféru pohody a relaxace. Pro svůj obývák ve stylu eko můžete využít také originálního rozdělení ve formě paravanu z větví.

Zařiďte si koupelnu ve stylu eko a nakupte si do ní krásné doplňky

Eko koupelna bude opravdovou perlou vašeho interiéru. Učiňte dominantou vaší koupelny stylovou vanu, kombinovanou se stejně elegantním světlem. Potom si můžete vyrazit na nákupy se stylovou taškou z recyklátů a nakoupit do své nové koupelny vhodné doplňky a krásné dekorace!

Koberce a další doplňky

Střídmě elegantní koberec s proužkem se výborně hodí například do jídelny. Proužky v neutrálních barvách ladí jak s dřevěnou stoličkou tak i s tmavším jídelním stolem. Využívejte ve svém interiéru recyklovatelné a eko materiály - image vašich místností bude opravdu na úrovni!

Kam dál?

Jak vystavit sbírku?

Interiér v duchu principu Zen

Znáte barvy letošní sezóny?

Oáza klidu v Zen stylu

Foto: designor.cz, bleunature.com



Diskuze

Články

 

Na návštěvě u Niny

Nádherné skandinávské bydlení podle Niny

 

Kouzlo malé chatičky

Odpočiňte si od všednodenních starostí v útulném interiéru

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)