Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Hookedonhouses    www
Na seznam kategorie

Venkovské bydlení

Snový letní interiér
Vymazlený malý byt s jedinečnými úložnými prostory
Venkovské bydlení
Přidat do stylu

Venkovské bydlení

Rustikální venkovské bydlení, které je plné nádherných detailů vás naprosto okouzlí. Pojďte s námi na návštěvu do venkovského domu, jehož výjimečnost spočívá hlavně v přírodních materiálech, hravosti detailů a dokonalou souhrou béžových odstínů. Inspirujte se!

Pohádková venkovská chalupa je charakteristická svou kombinací přírodních a modrých tónů. Vše dokonale ladí a tvoří tak kouzelný celek. Květiny se stávají krásnou dekorací pro vstupní dveře.

Centrum obývacího pokoje tvoří krb, jehož kouzlo spočívá v dokonalé domácí atmosféře. Původní trámy jsou nejen praktickým, ale také dekorativním přínosem do celého interiéru.

Krb? Nejlepší způsob, jak jednoduše vykouzlit útulnou a domácí atmosféru. Kamenný obklad celý prostor zoceluje.

I malý prostor může vypadat skvěle. Víte, jak ho nejlépe zvětšit? Pomocí zrcadel! Když do malé místnosti začleníte zrcadlo, prostor se opticky zvětší a zjemní.

Jednoduchá kuchyně v příjemném venkovském stylu, pro který jsou typické přírodní materiály. Inspirujte se dokonalou kombinací dřeva a bílé barvy. Nádherným doplňkem jsou dobové dřevěné dveře s kováním.

Ložnice ve venkovském stylu ve vás probudí jedinečný pocit bezpečí. Béžové až žluté odstíny barev perfektně ladí s přírodním dřevem.

Víte, čím nejlépe docílíte útulnosti? Textilem! Dlouhé lněné závěsy pasují k béžovému čalounění a povlečení. Dokonalá hra a kombinace materiálů vytváří skvělý celkový efekt.

 

Kam dál?

Malé bydlení podle Rity

Dánský minimalismus v přírodních tónech



Diskuze

Články

 

Dostupná skandinávská extravagance

Stylový interiér na malém prostoru

 

Moderní etno interiér

Bydlení, které dýchá jedinečnou kombinací stylů

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)