Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

Vymazlený malý byt s jedinečnými úložnými prostory

Venkovské bydlení
Dánský minimalismus v přírodních tónech
Vymazlený malý byt s jedinečnými úložnými prostory
Přidat do stylu

Vymazlený malý byt s jedinečnými úložnými prostory

Vymazlený malý byt s jedinečnými úložnými prostory! Pojďte s námi na návštěvu k Nině a vyřešte jednou pro vždy problém malého bytu. Inspirujte se jedinečnými barevnými tóny, sladěnými doplňky a v neposlední řadě vyvýšenou postelí s perfektním úložným prostorem. Líbí se vám tento interiér?

Nádherná čalouněná pohovka, která váš obývací pokoj vyzvihne a rozzáří! Inspirujte se lehkou barevností a pastelovými tóny.

Obývací pokoj v jemně šedé barvě s kombinací měděných doplňků a dřeva. V malém prostoru je důležité rozmístění nábytku a hlavně jeho vhodný výběr. Inspirujte se minimalistickým nábytkem a rozhodně nešlápnete vedle.

Jak dodat interiéru šmrnc a útulnost? Rozhodně textilem! Ten dokáže s interiérem zázraky. Inspirujte se třeba lněným povlečením, jak se vám líbí kombinace jemné růžové a modré?

Jak správně rozvěsit obrazy na zeď? Ačkoliv to nevypadá, existují určitá pravidla, aby obrazy dokonale ladily s ostatními doplňky - jako je tomu třeba tady na fotografii. Pakliže si zvolíte tento způsob dekorace, držte se linií, vytvořte obrazec s jeho přímým středem.

V malém bytě musí být vhodné úložné prostory. Tento byt nemá ani ložnici, proto je postel lehce vyvýšená a skrývá ohromné úložné prostory.

Kuchyň je laděná do jednoduché bílé barvy s kombinací černé a šedé.

Minimalistická jídelna se skandinávským nádechem se nebojí moderních prvků - lustr a dekorace.



Diskuze

Články

 

Jak se bydlí v Helsinkách

Apartmán v Helsinkách ve skandinávském stylu s moderními prvky

 

Pohoštění ve světovém stylu

Uspořádejte zahradní pohoštění a překvapte své přátele!

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)