Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Bloglovin    www
Na seznam kategorie

Malé bydlení podle Rity

Na venkově
Dotek Skandinávie s nádhernou terasou
Malé bydlení podle Rity
Přidat do stylu

Malé bydlení podle Rity

Pojďte s námi na návštěvu do malého funkčního bytu, kde hraje hlavní roli dřevo. Díky podařené rekonstrukci designérky Rity můžete obdivovat rozložení nábytku a kombinaci obývacího koutu a ložnice. Podívejte se, jak dobře může vypadat malý byt, když víte, jak na to! Inspirujte se.

Nahlédněte s námi do nádherné malé kuchyně, kde hraje hlavní roli dřevo v kombinaci s textilem a neobyčejnými doplňky. Nebojte se barev a přírodních materiálů, dodají vašemu interiéru šmrnc a styl! 

I malý jídelní stolek může vypadat báječně! A jak si s jeho umístěním poradit v malém prostoru? Máme pro vás tip! Pořiďte si vyšší kuchyňský stolek a stylové barové židličky. Vypadá báječně a navíc je originálním doplňkem v malé kuchyni.

Do malého prostoru rozhodně nepatří velké zavřené skříně! Nebojte se prostor opticky zvětšit tím, že do svého obývacího pokoje umístíte otevřené police. Podívejte se, že i konferenční stolek se skleněnou deskou je tou správnou volbou do malého pokoje. Stejně tak, jako přírodní tóny jsou vyzdviženy výraznými, tak i materiály jsou správně nakombinovány.

Otevřené police budou vypadat skvěle v jakékoli místnosti. Tyto dřevěné navíc dokonale ladí s ostatním nábytkem a působí útulně.

Původní cihly dodávají obývacímu pokoji tu správnou atmosféru, nemyslíte?

Do jednoho pokoje je takřka vždy obtížné vměstnat ložnici a obývací pokoj. Podívejte se, jak si s tím Rita poradila - místnost je zakončena velkou postelí a policemi, střed místnosti je pak určen pohovce a studijnímu koutku.

Součástí toho samého pokoje je i tato malá koupelna. Jednoduchý skandinávský styl a šedé tóny dokonale ladí s celým prostorem a zároveň ho nijak nenarušují.

Styl příjemné koupelny se nenápadně přesouvá zpět do kuchyně. Zajímavá, ale dokonale promyšlená hra celého bytu, nemyslíte?

Kam dál?

Na návštěvě u Jos

Skandinávský interiér s prvky retra



Diskuze

Články

 

Článek od naší čtenářky

Dánský interiér plný skandinávského designu

 

Elegantní moderna!

Moderní interier podle španělského interiérového designera Nacha Pola.

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)