Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhemmakleri   www
Na seznam kategorie

2+1 v šedozelené

Malý byt v Sydney
V hlavní roli IKEA!
2+1 v šedozelené
Přidat do stylu

Vtáhneme vás do lesa!

Jemná zelená barva je barvou lesa, přírody, rovnováhy, klidu a naděje. Působí uklidňujícím dojmem a pohled na zelenou barvu napomáhá regeneraci a načerpání nové síly. Inspirujte se malým bytem 2+1 se stylovou tapetou!

Tato ložnice je decentním a příjemným místem s minimem doplňků. Tapeta s motivem lesa je sice dominantní, ale díky barevnému ladění nenarušuje rovnováhu interiéru. Tóny šedozelené barvy stěny a povlečení jsou vyváženy bílými doplňky, které podporují skandinávský styl.

Ložnice je přístupná z obývacího pokoje. Vstupní masivní dveře otevírají prostor, proto i menší byt působí mnohem prostorněji. Všimněte si drobného dřevěného pracovního stolku s kovovou stolní lampou.

Neřešte nábytek, ukousněte si kousek z ložnice obstarejte si šatník, který vám zajistí dostatek úložného prostoru a pokoj bude působit vždy uceleným dojmem.

Kombinace dřeva, šedé a zelené barvy, je typickým znakem severského interiérového designu. V obývacím pokoji nepřehlédněte kinetické centrální osvětlení - zajímavé a ruku v ruce s nejnovějšími moderními trendy.

Světlou bílou kuchyní nikdy nic nezkazíte. Tmavě hnědá barva židlí ladí s kuchyňským obkladem a má připomínat tmavě hnědou kůru stromů. Jednoduchá koncepce dovedená k dokonalosti, co myslíte?



Diskuze

Články

 

Inspirujte se extravagantním interiérem

Výstřednost nemusí být kýč

 

Jak zařídit interiér v minimalistickém stylu

Naučte se základní pravidla pro dekorování v minimalistickém stylu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)