Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Jak se bydlí na venkově

Odstín léta 2019? Kobaltově zelená!
Snový letní interiér
Jak se bydlí na venkově
Přidat do stylu

Jak se bydlí na venkově

Jak se bydlí na venkově? Pojďte s námi na návštěvu do rustikálního venkovského bydlení, které je plné nádherných detailů. Inspirujte se kouzelnou atmosférou úchvatného domu, jehož výjimečnost spočívá hlavně v přírodních materiálech, hravosti detailů a dokonalé souhře pastelových odstínů.

Na první pohled pohádková venkovská chalupa, která je charakteristická svou kombinací přírodních a modrých tónů. Vše dokonale ladí a tvoří tak kouzelný celek

Nenechte se ale zmást! I tento venkovský dům v sobě skrývá moderní prvky, doplňky a zařízení. Kdo by nechtěl relaxovat na takové terase s bazénem?

Celá místnost je vymalována na bílo. Jedním z hlavních a estetických důvodů jsou nízké stropy. Díky barevným kombinacím pastelových tónů je interiér útulný a světlý.

Vybavení domu je z velké části původní. Všimněte si dřevěných dveří, kamenné podlahy a dřevěných trámů.

Letos jsou trendy zelené tóny, ať už světlé a nebo tmavé. Rozhodně nešlápnete vedle, když je nakombinujete s přírodním nebo natřeným dřevem.

Svěží a krásná jídelna se pyšní tmavou dřevěnou podlahou a stropem. Jednoznačným skvostem je ručně vyrobený dřevěný stůl v kombinaci s moderními lampami.

Podívejte se na náš e-shop, určitě zde naleznete lampy právě podle svého gusta!

S doplňkami to nemusíte přehánět. Venkovský styl si potrpí na minimu dekorací.

Ložnice ve venkovském stylu ve vás probudí jedinečný pocit bezpečí. Zelené a modré odstíny barev perfektně ladí s přírodním dřevem.

 

Kam dál?

Malé bydlení podle Rity

Kouzelná renovace starého domu



Diskuze

Články

 

Pravá vánoční Skandinávie

Vintage prvky a dokonalá vánoční atmosféra

 

Veronika bydlí v zahradním domku

Reportáž o bydlení v zahradním domku pro odvážné a kreativní

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)