Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Industriální senzace

V duchu minimalismu
Odstín léta 2019? Kobaltově zelená!
Industriální senzace
Přidat do stylu

Industriální senzace

Navštivte spolu s námi prostorný interiér, který se nese převážně v industriálním stylu. Skvělá práce designérů spočívá v kombinaci materiálů a odstínů barev. Všimněte si kovovo-skleněné příčky v ložnici, která ji odděluje od koupelny. Inspirujte se!

Kožená sedačka je naprostým skvostem celého obývacího pokoje. Důkladně koresponduje s industriálními doplňky a koženými křesly. Všimněte si, že tento obývací pokoj dokonale vystihuje pravidlo páru. Tři stejná okna, v centru pohovka, v jejímž každém rohu je totožný odkládací stolek s lampou. Dvě stejná kožená křesla dotvářejí celý koncept a perfektní dojem pravidelnosti.

A co víc?

Podobné odkládací stolky si můžete pořídit i v našem kamenném obchůdku S&I ve Vodičkově ulici.

Jednoduchá kuchyně v bílé. Skvostem celé kuchyně je výjimečný kuchyňský ostrůvek, který vyniká mramorovým povrchem, moderními světly a barovými židličkami. Za zmínku stojí také otevřené dřevěné police, které působí vzdušně a tvoří pravidelnou linii s kuchyňským ostrůvkem a pracovní plochou. Podívejte se, jak báječně vypadají původní dřevěné trámy v kombinaci s kovem a sklem v pozadí.

Jídelna je součástí meziprostoru kuchyně a obývacího pokoje. Funguje jako samostatná jednotka a vypadá báječně! Kombinace tmavého a světlého dřeva je vynikající. Díky drhanému koberci si vytváří svůj vlastní prostor.

Nebojte se otevřených polic ve vašem bytě! Dodají mu útulnou a domácí atmosféru. Působí vzdušně a interiér bude vypadat větší!

Elegantní skleněná stěna v industriálním stylu předěluje ložnici od koupelny. Díky tmavému orámování jednotlivých skleněných tabulek působí stěna výrazně a vytváří v místnosti klíčový dekorativní prvek. Všimněte si opět pravidla páru, který se nese celým interiérem.

Průhledy skrze skleněnou stěnu jsou úchvatné.

 

Kam dál?

Dokonalý byt pro rodinu

Interiér s květinami podle Moniky



Diskuze

Články

 

3+1 ve skandinávském stylu

Interiér plný výjimečných doplňků

 

Moderně podle Niny

Letní interiér v moderním stylu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)