Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Timothy Oulton   www
Na seznam kategorie

Extravagance podle Timothy Oultona

Shabby chic bydlení s rustikálními doteky
Závan Orientu v rafinovaném marockém stylu
Extravagance podle Timothy Oultona
Přidat do stylu

Timothy Oulton - mistr přerodu stylu

Timothy Oulton je bezesporu neobyčejným návrhářem, který se nebojí odvážných kombinací, na které zapomene jen málokdo. Tento průkopník neotřelého designu je zakladatelem a kreativním ředitelem stejnojmenné firmy značkového nábytku. Narodil se v Manchesteru v Anglii. Vyrůstal obklopen starožitnostmi v otcově podniku a po něm zdědil i jeho oko pro krásu a vnitřní schopnost rozpoznat uměleckou hodnotu a dokonalost. Od svých sedmi let navštěvoval internátní školu Ampleforth College. Toto prostředí starého benediktinského kláštera ho inspirovalo natolik, že i styl, kterým se jeho tvorba ubírá, má právě klasický anglický podpis.

Nábytek od Timothyho Oultna se vyznačuje zajímavým spojením tradičního anglického stylu s moderními prvky.

Je téměř nemožné přehlédnout výrazné, propracované, eklektické interiéry okořeněné retro prvky s odkazem na „staré dobré anglické časy“.


Díky Timothy Oultnovi můžete znovu objevit nostalgickou dobu luxusních námořních plaveb plnou velkých ručně čalouněných kufrů, avantgardních dekorací a velkolepého osvětlení. Nechte se okouzlit velkými detaily!



Diskuze

Články

 

A zase ta bílá!

Malebný interiér v bílé s pestrobarevnými akcenty

 

Prostorný byt v japonském minimalismu

Minimalistický interiér podle japonského designéra

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)