Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Apartment Therapy   www
Na seznam kategorie

Interiér s dotekem jara

Harmonický interiér s východními doteky
Lampy a lampičky! Velká inspirace pro každý interiér
Interiér s dotekem jara
Přidat do stylu

Bydlení s dotekem jara

Pojďte se s námi podívat, jak bydlí designérka Monica! Nahlédněte do jejího útulného bydlení a inspirujte se neskutečnou dávkou skandinávského designu. Podívejte se, jak dokonale k sobě ladí přírodní a bílé dřevo, jak důležité jsou detaily a v neposlední řadě, co dokáží s interiérem udělat květiny. Inspirujte se!

Kuchyně propojená s obývacím pokojem vás nenechá spát. Jejich dokonalá souhra tkví ve správném rozmístění jídelního stolu, pohovky a konferenčního stolku.

Pohled přímo z kuchyně dokazuje, že využití skleněné zdi je tím správným řešením, jak v místnosti ponechat denní světlo co nejdéle.

Zelená prostě patří do interiéru! Obzvlášť na jaře. Proto jsou pokojové rostliny v bytě opravdu nepostradatelné. Vy sami si můžete vytvořit vlastní osobitou atmosféru! Květiny navíc pomáhají regulovat vlhkost, předávají do ovzduší kyslík a do svého interiéru vnesete alespoň jemný nádech přírody.

Jak dostat do malého jídelního koutku víc míst k sezení? Jednoduše! Jedné straně stolu může být k dispozici lavice s polštářky, která pak slouží jako gauč.

Obývací pokoj ve skandinávském stylu s přírodními akcenty je výbornou volbou do moderního domu. Kouzlo skandinávského stylu je v jeho jednoduchosti, proto si vystačíte s bílou barvou, světlým nábytkem a několika tmavšími doplňky.

Víte, jak jednoduše uspořádat ložnici? Podívejte se na fotografii a inspirujte se! Designéři využili malý výklenek a zasadili do něj dřevěnou komodu, která společně s originální tapetou vypadá úžasně a perfektně zapadá do útulné ložnice.

 

Probuďte ve vašem interiéru jaro. Jak? Bude stačit, když si pořídíte stylovou tapetu s motivem květin. Jemný a opakující se dekor je plný svěžích prvků a tónů. Perfektně se bude vyjímat v jednoduché kuchyni v kombinaci dřeva a bílé. Inspirujte se a probuďte jaro i ve svém interiéru.

Skandinávský design se nezapře ani v koupelně. Jednoduchý bílý obklad nechte vyzdvihnout jemně šedým umyvadlem a měděnou armaturou! A nezapoměňte na květiny!

 

Kam dál?

Smyslně a elegantně

Kontrast černé a bílé



Diskuze

Články

 

Ve stylu Provence

Idylické interiéry ve francouzském venkovském stylu

 

Dekorace pro děti

Ušijte si zimní potah na dětskou židly

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)