Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Jak se bydlí v kostele

Dokonalé místo pro život
Jarní bydlení podle Tiny
Jak se bydlí v kostele
Přidat do stylu

Komfortní bydlení v kostele?

Pokud si nedokážete představit, že i bydlení v kostele může být komfortní, pak si rozhodně nenechte ujít naší jedinečnou inspiraci a pojďte s námi na návštěvu zrekonstruovaného kostela. Zapomeňte na spoře osvětlený interiér plný tmavých stěn a řady lesklých dřevěných lavic, místo nich najdete pohodlné bydlení plné krásných detailů. Slovo odpočinek zde nabývá jiného významu, než byste v kostele čekali!

Bílá barva a dřevěná podlaha - to je perfektní základ pro každý interiér. Vysoké stěny zjemňuje dostatek nařasených závěsů a díky velkým oknům, zbavených vitráží, proniká do místnosti maximum světla.

Nábytek si majitelé zvolili v přírodním stylu a trendově jej doplnili o detaily v pastelových barvách růžové, hnědé a zelené. Interiér působí lehoučce jako peříčko.

 

Na bílém pozadí vynikají drobné barevné detaily. Jednoduchá linie kuchyňské linky nevtíravě doplňuje dřevěné obložení stěn.

Není divu, že zvláštně tvarovaný strop představoval oříšek pro zavěšení stropního osvětlení. Strop je zvláštně tvarován a v některých svých částech i deformován. Tuto nedokonalost obrátili designéři v pozitivum a navěsili žárovky a světla dekorativním způsobem.

 

Velmi půvabně působí výrazná tapeta s květinovými a ptačími motivy na vysoké stěně u jídelní části. Měkké polštáře a čalouněné židle dotváří pocit útulnosti.

 

I v ložnici si dali designéři za cíl vytvořit útulné místo pro život. Namísto dřevěné postele sáhli po čalouněné a interiér ložnice doplnili o netradiční zelenkavou barvu, která celý prostor perfektně rozjasnila.

 

Stylový pokojíček s bezvadnou postýlkou z odřezků ze starého dřeva doplňuje tapeta s ptačími budkami. Lepší hnízdečko pro vaše mláďátko nelze vymyslet. Co vy na to?

Z obyčejné lavice na kolečkách a původních dřevěných trámů dokázali majitelé vyrobit netradiční věšák na kabáty. Nápaditost, hravost a citlivý přístup k prostoru se této holandské rodině nedá upřít. Kdo by si pomyslel, že byl vlastně na návštěvě v kostele!

Kam dál?

Top koupelny s letní atmosférou

Moderní bydlení podle Niny



Diskuze

Články

 

Nádech zimní atmosféry

Zimní interiér v barvách zimy.

 

37m2 v oblíbeném stylu

Jak zařídit malý byt ve vintage stylu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)