Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: ForInterieur   www
Na seznam kategorie

Nádech zimní atmosféry

Skandinávský sen
Moderní interiér s nádechem zimní atmosféry
Nádech zimní atmosféry
Přidat do stylu

Nádech zimní atmosféry

Podívejte se s námi do interiéru, kde na vás vdechne pravá zimní atmosféra. Vintage styl vyžaduje důkladný smysl pro detail. Veškeré kusy nábytku jsou strategicky rozmístěny tak, aby dostatečně splynuly s prostorem, ale zůstala jim ponechána jejich pravá tvář. Důraz je kladen hlavně na atmosféru, vizi, pocity ze samotného prostředí. Hlavním materiálem je dřevo, které jde ruku v ruce s industriálními doplňky.

Kouzelná venkovská kuchyně je doplněna typickými vintage prvky. Velký masivní stůl obklopují ručně vyrobené židle s nádhernými detaily. Každý kousek nábytku má své kouzlo, ale musí mít i své pevné místo, aby celá místnost působila čistě a uspořádaně.

Rozhodnete-li se pro domácnost ve vintage stylu, pak neudělejte chybu ve výběru doplňků a osvětlení. Světla hrají v interiéru nemalou roli, proto na ně musí být kladen velký důraz. Inspirujte se touto kuchyní a vyberte jednoduchý plechový lustr. Industriální styl bude slušet každé vintage kuchyni!

Jednoduchá, ale stylová zimní dekorace v podobě peříček umístěných v betonové míse.

Nestárnoucí klasika, která bere dech! Dřevěné trámy mají sloužit hlavně po praktické stránce, ale velmi často se dnes využívají takzvané slepé trámy, které mají především funkci estetickou. V kombinaci s bílou barvou zdí máte vyhráno.

Obývací pokoj se může pyšnit jednoznačnou dominantou - elegantním krbem. Stylový krb v kamenném obležení si žádá velký obdiv. 

Doplňkům nechávejte prostor a ukazujte je! 

Důležitou součástí každého interiéru jsou textilie. V tomto případě mu udávají útulnou a domácí atmosféru lněné přehozy v jemných zimních tónech.

Lněný textil a jemné šedé tóny jsou známkou vytříbeného vintage stylu.

Nevyhazujte starou komodu a experimentujte! Dřevo komody můžete pomocí patiny upravit tak, aby získalo zdánlivě zašlou a věkovitou patinu - taková komoda pak bude ještě několik let zdobit váš interiér.

Vysoko umístěný industriální hák lze využít na objemný textil - kabáty a svetry.

 

Kam dál?

Kámen v interiéru

Jak bydlí fotograf Matthew Brookes?



Diskuze

Články

 

Čistý design a útulný interiér

Jak vypadá interiér bytového designéra?

 

Kámen v interiéru

Kamenná stodola s příjemnou atmosférou

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)