Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Tone Kroken  
Na seznam kategorie

Moderní interiér s nádechem zimní atmosféry

Nádech zimní atmosféry
Pohádková zahrada v S&I
Moderní interiér s nádechem zimní atmosféry
Přidat do stylu

Zimní atmosféra v moderním interiéru

Moderní design interiéru vyžaduje důkladný smysl pro detail. Veškeré kusy nábytku jsou strategicky rozmístěny tak, aby dostatečně splynuly s prostorem. Důraz je kladen na atmosféru, vizi, pocity ze samotného prostředí. Ve většině případech, tento není vyjímkou, je zvolena jedna primární barva, která doprovází celý interiér. 

V obývacím pokoji můžete vidět, jak potahy pohovky a židlí v jídelním koutku sjednocují celou místnost. Důraz je kladen na hru kontrastu doplňků - střídavé vzory polštářů a nejednotnost materiálů. Centrální pozici zaujímá stylový šedý taburet. 

Nádherný mramorový konferenční stolek s vázami a křišťálovými doplňky. Efekt této dekorace je stylový a účinný.

V jídelně si všimněte velmi stylových dřevěných židlí s plyšovými polštářky. Ty zaručují dostatečné pohodlí, ale zároveň také jedinečný kulinářský zážitek. Světlý dřevěný stůl v kombinaci s kovovými nohami a jeho dokonalý kontrast s dalšími doplňky - nádhernou keramikou, skříní s patinou, svítidly a zrcadlem s pompézním rámem.

Kouzlo domova skrývá ložnice. Jemné, našedlé tóny barev působí sice skromně, ale doplňují celkový design interiéru. Dekorace v podobě skleněných váziček v sobě skrývá jistou dynamičnost a styl.

Skvělým doplňkem jsou tyto skleněné lucerny s kovovým rámem. Jejich moderní design je velkolepý a mohou být nádhernou dekorací do Vašeho bytu.

Něžné, měkké pastelové tóny doplňků v kombinaci s antracitovými obkládacími kachličkami - to je perfektní souhra barev. Tento design koupelny působí velmi klidným dojmem, atmosférou domova.

 

Kam dál?

Jak se bydlí v Helsinkách

Dřevo v hlavní roli!



Diskuze

Články

 

Jak se bydlí s liškou?

moderní interiér skandinávský barevný pro děti v pastelových barvách

 

Dekorování jidelního stolu v asijském stylu

Inspirujte se dekorováním v asijském stylu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)