Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Ecklund   www
Na seznam kategorie

2+1 ve Stockholmu

Kdo se u nás ženil v máji?
Letošní trendy v interiéru
2+1 ve Stockholmu
Přidat do stylu

Pojďte s námi na návštěvu do Stockholmu!

Pojďte s námi na návštěvu do Stockholmu a prohlédněte si malý byt 2+1 s balkónem. Tradiční bílá barva se i v tomto skandinávském bydlení objevuje téměř všude, je však doplněna o výrazné detaily.

Aby měli majitelé dostatek úložného prostoru, využily vysokou výšku stropů a "vyhnali" kuchyňské skříňky nahoru. Do kuchyně se musel vejít i jídelní stůl pro. I když v bytě bydlí pouze 2, na jídelním koutku nešetřili. Pořídili si stůl pro 4 a do prostoru zavěsili velký oblý lustr v moderním stylu.

Pamatujte: oblé tvary zútulňují bydlení, neváhejte je použít v každé místnosti, která je zařízena převážně hranatým nábytkem. Nemusí to být vždy lustr, sáhněte i po kulatém zrcadle, oblých židlích, věnečku, kulatých vázách a podobných drobných dekoracích.

Mít v bytě balkón je výhra v loterii. Ve většině starších bytů je vstup na balkon z ložnice nebo z obýváku. V tomto bytě však balkón najdete u kuchyně - a má to něco do sebe!

Původně to byla jedna velká místnost, ale díky vestavné úložné stěně se jí podařilo rozdělit na dvě poloviny a rázem byla na světě malá ložnice.

Kachlová kamna v interiéru můžeme Skandinávcům jedině závidět. Bezesporu tvoří spolu s tapetou dominantu obývacího pokoje.

Kam dál?

Jak se bydlí v garsonce

Velké nápady pro malé byty

Garsonka s ložnicí



Diskuze

Články

 

Dřevo v hlavní roli!

Nádech skandinávského stylu v krásném bytě.

 

Velké nápady nejen pro malé byty

Přečtěte si několi tipů, jak pracovat s místem v malém bytě

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)