Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Jak se bydlí podle Katrine

Extravagantní bydlení s panterem na zdi
Jednoduše, moderně, minimalisticky
Jak se bydlí podle Katrine
Přidat do stylu

Jak se bydlí podle Katrine

Spisovatelka, stylistka, designérka - to vše je Katrine Martensen-Larsen, blonďatá dánka s jedinečným smyslem pro neotřelé interiéry, kombinaci jemných barev a zajímavých vzorů. Přinášíme vám několik fotografií, abyste se i vy mohli inspirovat skandinávským stylem pod taktovkou Katrine.

Světlý masivní jídelní stůl se lehce kombinuje s moderními plastovými židlemi. Průhledný plast nezmenšuje interiér, a proto je vhodný především do malých místností. Zajímavou průhlednou plastovou židli můžete použít také v případě, že nechcete zastínit ostatní výraznější doplňky.

Katrine židle miluje. Kombinace plechové židle s tradiční skandinávskou modrou a bílou barvou působí překvapivě hravě a mile, i když mnoho z nás by očekávalo, že interiér vyzní chladněji.

Zato při použití přírodního dřeva se o hřejivý pocit v interiéru rozhodně neošidíte. Skandinávci, kromě tradiční modré, bílé a červené, milují také černou. Černá je nadčasová, působí luxusně a moderně a dodává interiéru na solidnosti.

Pokud zápasíte s nedostatkem světla, rozhodně se nemůžete inspirovat lépe, než u skandinávských designérů. Tato ložnice je téměř bez oken a přesto působí dokonale. Zakopaný pes je samozřejmě v použité bílé barvě. Ale pozor na odstít - není bílá jako bílá!

Vintage styl patří mezi Katrinin oblíbený a ráda ho kombinuje s moderními materiály, mezi které na prvním místě řadí plast.

.... ale oblíbila si i kovové doplňky. Chladnější pocit z kovu snadno usměrníte pomocí květin.

Jednoduché interiéry Katrin doplňuje o zajímavé dekorace v podobě obrazů, rozličných nádob a ikonového designérského nábytku - jakým je v tomto případě křeslo Butterfly, navržené v roce 1938 designérem Jorgem Ferrari-Hardoyem.

A ještě jedna kombinace podle Katrine - tentokrát nerezová pracovní deska kombinovaná se starým dřevěným odkapávačem a modrobílým porcelánem.

Kam dál?

Bydlení podle Tiny Kjeldsen

Jak se bydlí ve skandinávském stylu

Tradiční modrá ve skandinávském interiéru



Diskuze

Články

 

Moderní bydlení ve třech patrech

Třípatrový loft v modením stylu

 

Jak si kdo prostře, tak se nají

Slavnostně prostřený jídelní stůl

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)