Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Barevné kreace v moderním interiéru

Elegantní a funkční bydlení pro moderní rodinu
Barevné detaily v luxusním interiéru
Barevné kreace v moderním interiéru
Přidat do stylu

Pestré barvy fungují, když víte jak na to

Pestré barvy jsou moderní a díky tomu najdeme nespočet barevně rozmanitých interiérů. Existují pravidla jak jednotlivé tóny a odstíny kombinovat, tak aby bylo výsledné prostředí útulné a oku lahodící. Povedeným příkladem je tento interiér, moderní byt v podkladové šedé a hnědé, ale s výraznými barevnými akcenty.

Šedá a hnědá zastupují přírodní barevnou škálu a dělají interiér jednotný a kompaktní, oproti tomu červená, modrá, žlutá a fialová prostor projasňují a zútulňují. Byt je sám o sobě logicky uspořádaný a moderně zařízený, kuchyně a koupelna s přehledem plní svůj funkční a estetický účel.

To pravé se ale děje v obývacím pokoji a ložnici. Barvy hrají všemi tóny a vytvářejí perfektní atmosféru. Ložnici oživují barevné polštáře, nábytek i dekorace a doplňky.

Obrazy a plakáty jsou skvělým detailem dnešních moderních interiérů, milovníky filmu nadchne původní filmový plakát Nabokovovi Lolity pod taktovkou legendárního Stanleyho Kubricka.

Nejvýraznějším prvkem obývacího pokoje je samozřejmě masivní modrý kulečníkový stůl, sen každého muže, v extravagantním a dominantním podání. Rovněž všechny ostatní barevné doplňky jsou vybírány s citem, aby se vzájemně nepřebíjely a nerušily. Vtipný řešením je sestavovaný barevný věšák na oblečení, který se i přes trochu infantilní provedení do bytu výborně hodí.

Tento interiér je skvělou inspirací jak úspěšně oživit tmavší moderní byt.

 

Kam dál?

Červená barva v moderním interiéru

Barevné detaily v luxusním interiéru

Elegantní a funkční bydlení pro moderní rodinu

Foto by: http://www.digsdigs.com



Diskuze

Články

 

Hlavní důvody pro dubový nábytek

Kvalitní nábytek na celý život

 

Holandské stylové bydlení

Bydlení podle holandské návrhářky Ineke van den Berg

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)