Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Espaces Atypiques   www
Na seznam kategorie

Pařížský loft interiér

Trendy maximalismus
V duchu minimalismu
Pařížský loft interiér
Přidat do stylu

Pařížský loft interiér

Tentokrát se podíváme do nádherné Paříže, do loft interiéru, který vás ohromí hned na první pohled. Atypické uspořádání, prostorné místnosti, skleněné stěny, výrazné barvy a dřevo! To je kombinace, která vás dostane. Pojďte se s námi inspirovat rafinovaným francouzským stylem!

Obývací pokoj je spolu s pracovnou velmi příjemnou místností, která je plná denního světla. Skleněné zdi jsou místo oken a částečného stropu trendem tohoto roku.

Propojení přírodních materiálů, jako je dřevo nebo kůže, je přímo úchvatné a do loft interiéru se perfektně hodí.

Součástí této místnosti je i druhé patro, kde se nachází ložnice. Líbí se vám způsob uspořádání knih? Knihovny jsou čím dál častěji součástí zabudovaných polic ve zdi, ty pak loft interiérům dodávají útulnou atmosféru. Všimněte si také krbu, který vytváří teplo domova.

Moderně laděná jídelna, která se může pyšnit industriálními doplňky. Barové židle, hravé lustry nebo velkoformátové hodiny.

Náš tip!

Zastavte se v našem patiu ve Vodičkově 35, podobné velkoformátové hodiny si můžete zakoupit. Podívejte se také na náš e-shop, který je plný industriálních lustrů nebo lampiček.

Naprosto úchvatná jídelna v zimní zahradě, která má pořádný šmrnc! Jestliže chcete rozzářit interiér květinami, nebojte se je zavěsit na strop. Vypadají skvěle a celý interiér rozsvítí.

Líbí se vám členěné interiéry? Každý koutek tohoto interiéru je něčím výjimečný. Všimněte si obývacího pokoje v pravém rohu - výrazná oranžová u koberce a blankytně modrá u fotografie na zdi. Společně tvoří kontrasty, které lahodí našemu oku.

 

Kam dál?

Venkovské bydlení

Dánský minimalismus v přírodních tónech



Diskuze

Články

 

Dřevo v hlavní roli!

Nádech skandinávského stylu v krásném bytě.

 

Elegantní moderna!

Moderní interier podle španělského interiérového designera Nacha Pola.

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)