Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

Nádherný byt pro rodinu

Interiérová nádhera v Berlíně
Španělské etno v letním bytě
Nádherný byt pro rodinu
Přidat do stylu

Nádherný byt pro rodinu

Navštivte s námi krásný byt s menší kuchyní, obývacím pokojem a dětským pokojíčkem. Díky výrazné rekonstrukci můžeme obdivovat elegantní kombinaci původní cihly a minimalistického textilu. Inspirujte se!

Skandinávský interiér je plný jemných a světlých tónů s kombinací lesklých a matných materiálů. Chodba se pyšní tmavou podlahou, která dokonale zútulňuje prostor.

Kuchyně s balkónem je snad snem každé ženy. Přírodní dřevěná podlaha je zárukou minimalistického stylu a podporuje skandinávský design. Bílé, jednoduché kachličky podporují IKEA kuchyňskou linku.

Ložnici podporuje textil. Přírodní lněné textilie se staly základem pro skandinávský design a nechávají se podpořit klasickým nábytkem z přírodního lakovaného dřeva. Všimněte si kosmetického koutku, který se svým stylem vymyká, ale zvláštním způsobem perfektně ladí s ostatními doplňky.

Obývací pokoj s přírodními doplňky doplňují barevné akcenty. Všimněte si tmavě modré pohovky, která dodává celému prostoru šmrnc a styl.

Kombinujte materiály, třeba zrovna tak, jako je to v tomto případě. Len, mramor a dřevo, působí útulně, ale zároveň luxusně.

Obývací pokoj s průhledem do ložnice a klasickými retro doplňky. Kulaté zrcadlo vypadá v takových interiérech báječně, nemyslíte?

Dětský pokoj by měl být plný barev a hraček. V tomto případě se designéři zaměřili pouze na pastelové barvy, bílou a pár dětských doplňků.

Původní cihla v koupelně je v kombinaci s bílou a tmavým dřevem to nejlepší.

 

Kam dál?

Chalupa, dokonalé místo pro život

Interiér s květinami podle Moniky



Diskuze

Články

 

Co dělal Forbes v S&I?

Kouzelný interiér naší kavárny si získal obdiv i u časopisu Forbes.

 

Pankáč a perfekcionista

brazilský styl bydlení s netradičními extravagantními doplňky

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)