Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: MyDomaine    www
Na seznam kategorie

Moderní bydlení podle Niny

2+1 s ložnicí v patře
Garsonka plná barev
Moderní bydlení podle Niny
Přidat do stylu

Moderní bydlení podle Niny

Pojďte s námi na návštěvu do moderního interiéru s nevšedním příběhem. Představíme vám zrekonstruovanou verzi historického bytu, ze kterého číší úžasná atmosféra a energie. Původní charakter z roku 1929 zůstal neporušený, a to i navzdory tomu, že se designérka Nina nebála použít soudobé metody dekorování.

Rozsáhlá výstavba zasáhla kuchyni, kde se původní dřevěné podlahy proměnily v bílé rybí parkety. Celému interiéru sluší soulad černé a bílé, tmavé a bohaté tóny vykazující mezi sebou nádherný kontrast. I doplňky prošly zásadní změnou, ze stříbrných se rázem staly mosazné a měděné, které společně s jemnými pastelovými barvami působí báječným dojmem.

Mít kuchyňskou linku bez okna, to by byl hřích. V tomto případě se majitelé mohou kochat výhledem na nádhernou vodní hladinu blízkého rybníka.

Obývací pokoj vás nenechá v klidu! Středem této místnosti je ohromný industriální stolek, kterému vévodí zajímavé doplňky v etno stylu. Do navrhování interiéru se ponořili i další umělci, ti se zaměřili na tvorbu moderních plastik.

Jednoduchá jídelna s jedinečným minimalistickým nábytkem, mosaznými doplňky a naprosto úchvatným kinetickým lustrem, si zaslouží pozornost každé návštěvy.

Stylový obývací pokoj je zařízen v nadčasové kombinaci černých a bílých tónů. Dekor, jakým je nevtíravý proužek, je nejlepší možností, jak navodit příjemnou letní atmosféru.

Extravagantní dojem mají na svědomí moderní malby, které byly do tohoto domu věnovány pouličním umělcem.

Malé kuchyňské posezení využívá volné místo pod oknem. Nina vsadila na meruňkové polštáře, které dokonale zvýrazňují černý dřevěný stolek a měděné židle.

Ložnice je výjimečná neotřelými extravagantními prvky. Na celé čáře byl využit černobílý kontrast, který umocňují stylové doplňky.

Něžná pastelová barva navozuje pocit klidu a pohody. Tento pocit může být narušen černobílými kombinacemi doplňků, ale v tomto případě je tomu jinak, ponechává si jistý odstup a eleganci.

 

Kam dál?

Garsonka plná barev

Drama ve skandinávském interiéru



Diskuze

Články

 

Senzační proměna

Totální rekonstrukce tradičního pražského bytu

 

Příjemné bydlení s atmosférou

Původní architektura v dokonalém prostředí

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)