Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Minimalistické dekorování v maximálním prostoru

Moderní bydlení ve třech patrech
Minimalistická vila pro velkou rodinu
Minimalistické dekorování v maximálním prostoru
Přidat do stylu

Velký interiér s prvky moderního designu a minimalismu

Tento jedinečný dům byl navržen s důrazem na detail. Návrháři použili ocel, dřevo a kámen jak na konstrukci, tak i na samotný interiér.  Prostor je barevně laděn do lehkých přírodních tónů.

Světle a tmavě šedá, béžová, bílá a černá, tyto barvy spolu s přírodním dřevem dodávají interiéru nezaměnitelný styl, červená sedačka nebo kuchyň v barvě nerezu nevypadá agresivně. Minimalistický styl je účelný, nic tu není navíc nebo zbytečně, veškerá pozornost je soustředěna k světlému vzdušnému prostoru.

Zvolený nízký a jednoduchý nábytek skvěle koresponduje s celým interiérem, variabilita vnitřního uspořádání je díky pojízdným kolečkům jednoduše měnitelná. Dokonce i jídelní stůl má své čtyři pojízdné nohy.

Dominantní ocelové schodiště, otevřený pohled na dřevěnou střechu a surová struktura zdí, dodává domu nádech industriálního stylu. Stropní větráky, všudypřítomná kolečka, prvky z cihel, účelná kuchyň a polštářově řešené sofa, nás v tomto dojmu jen utvrzuje. Avšak ani v nejmenším to nenarušuje luxusní a pohodový dojem tohoto moderního domu. Ideální způsob jak si užívat života s přáteli a rodinou uprostřed metropole Malajsie.

 

 

Foto by: http://www.danielzain.com



Diskuze

Články

 

Moderní bydlení na venkově

Dopřejte si ničím nerušený, zdravý a komfortní život na venkově

 

Dekorujeme podle Berana

Přečtěte si, jak dekorovat podle prvního znamení zvěrokruhu!

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)