Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Jak se bydlí v polské Poznani

Jak se bydlí v garsonce ve Stockholmu
Nákup nábytku na internetu? Proč ne?
Jak se bydlí v polské Poznani
Přidat do stylu

Zajímavé bydlení v polské Poznani

Na základě konceptu "méně je více", navrhla architektonická kancelář mode:lina office zajímavý projekt s názvem Beam & Block House. Tento minimalisticky pojatý moderní dům o rozloze 140 m²  se nachází v polské Poznani. Zahrnuje v sobě chytré konstrukční řešení, moderní skandinávský styl, ale především spoustu moderního, trvanlivého i nadčasového materiálu jakým je beton a dřevo. Bílé a tmavě šedé odstíny jsou v celém interiéru doplněny o energetickou žlutou. Majitelé domu měli přání, aby se do centra pozornosti dostali především obrazy, designový nábytek a doplňky, protože právě tyto předměty nejvíce odráží jejich umělecké osobnosti. „Nechceme, aby celá místnost byla televizním prostorem. Máme spousty knih a alb a rádi bychom je měli na očích. Televizi i krb samozřejmě chceme, ale obojí by mělo být umístěno spíše diskrétně“.

Kuchyň s ostrůvkem byl snem obou majitelů. „je to ideální prostor pro rychlé jedlíky - během pracovního týdne jsou naše snídaně velmi rychlé (ona nejí nic, on jí při odchodu z domu). Kuchyně a jídelní stůl dostanou svůj prostor hlavně o víkendu, kdy pořádáme velké obědy.

Ložnice je spojena se šatnou a opět platí, že interiér horního patra odpovídá i interiéru v přízemí.

Prostor pod schodištěm byl maximalizován – je v něm dokonce i psí bouda. Posuvné dveře a jejich zrcadlový povrch nabízejí iluzi velkorysého pokoje.



Diskuze

Články

 

Jednoduchá pravidla country stylu

Několik rad pro vytvoření interiéru v country stylu

 

Jak se bydlí na farmě

Podívejte se, jak se architektovi podařilo propojit tradiční s moderním

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)