Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

Dotek Skandinávie s nádhernou terasou

Malé bydlení podle Rity
Interiérová nádhera v Berlíně
Dotek Skandinávie s nádhernou terasou
Přidat do stylu

Dotek Skandinávie s nádhernou terasou

Pojďte s námi na návštěvu do nádherného bytu, který se nese ve skandinávském stylu a celý interiér je doprovázen úchvatnou domácí atmosférou. Podívejte se, jak dokonale ladí moderní doplňky s původními cihlami a trámy. Inspirujte se i jemnými šedo-zelenými tóny, které dokonale korespondují s interiérem. Líbí se vám?

Jednoduchá bílá kuchyňská linka a podlaha ve světlém dřevě - to jsou dvě nejčastější indicie skandinávského interiéru. Nebojte se kontrastů! V tomto případě designéři nechali náznak původní pálené cihly, proto se celá místnost posouvá zcela do jiných rozměrů. Inspirujte se!

Původní cihly mohou do interiéru vnést okouzlující atmosféru, nemyslíte?

Doplňky jsou zase zaručenou klasikou pro útulný a domácí pocit. Využívejte přírodní materiály, jako je dřevo, kámen nebo pálená hlína.

Tento interiér je zajímavý především kombinací extravagantních a originálnách doplňků, minimalismu, moderny a skandinávie.

Něco navíc!

Jedním z nejpozoruhodnějších prvků každého interiéru je stylový krb. Ne nadarmo je právě krb považován za srdce domácnosti.

Koutek obývacího pokoje je naprosto fascinující. Všimněte si dřevěného trámu, na kterém je zavěšen skleněný lustr. Geniální nápad, nemyslíte?

Originální lustry a lampy si můžete zakoupit i v našem kamenném obchůdku S&I ve Vodičkově ulici nebo na našem e-shopu.

Jídelna je součástí obývacího pokoje! Zajímavá je především díky doplňkům - moderní židle a designérský lustr atypického tvaru. Líbí se vám taková kombinace?

Praktický tip do malého interiéru? Inspirujte se stěnou s policemi!

Do ložnice designéři zvolili tlumenější barvy pro příjemnější spánek a odpočinek. Lněné plédy a povlečení jsou do skandinávského interiéru samozřejmostí.

Vytvořte si útulnou letní terasu!

Lustr nad jídelním stolem je vybaven tlumeným světlem, to je přesně to, co vytvoří neodolatelně kouzelnou atmosféru, nemyslíte?

Kam dál?

Smyslně a elegantně

Kamenný obklad v minimalistické kuchyni



Diskuze

Články

 

Etno v moderním interiéru

Podívejte se, jak výrazné etno prvky dělají styl

 

Snové letní bydlení

Nádherný čistý byt s jedinečnými doplňky

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)