Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Hookedonhouses    www
Na seznam kategorie

Na venkově

Jídelní ubrousky zdobí chřest a mangold
Malé bydlení podle Rity
Na venkově
Přidat do stylu

Na venkově

Pojďte s námi na venkov! Inspirujte se dokonalou chalupou, kterou charakterizují přírodní doplňky a zemité tóny. Na první pohled vás zaujme původní střecha s přírodními trámy. Jak se vám líbí toto letní bydlení?

Chalupa, to pravé místo pro život! Dechberoucí výhled, původní pohádkové stavení, co víc si přát?. Podívejte se spolu s námi do interiéru této romantické chaloupky, rozhodně vás překvapí.

Interiér je tvořen v trochu jiném duchu, než se může na první pohled zdát. Nábytek připomíná spíš retro styl a je doplněn moderními dekoracemi.

Kuchyň je součástí obývacího pokoje. Barevné tóny vynikají v celém interiéru a perfektně mu sedí. Dokonce i motivy zvířat na polštářích vypadají báječně, nemyslíte?

Zelené tóny jsou toto léto v kurzu. Všimněte si, že v obývacím pokoji tato barva převládá. Nebojte se ji kombinovat s přírodními motivy a retro nábytkem.

V kuchyni převládají příjemné tóny šedé a žluté, které k sobě příjemně ladí. Pastelové tóny můžete kombinovat jakkoliv a v kterémkoliv interiéru.

Všimli jste si těchto nádherných lustrů umístěných nad jídelním stolem? Vypadají skvěle!

Krb! Základ této chaloupky, srdce celého interiéru. Krb je ten nejlepší způsob, jak v interiéru vykouzlit útulnou a domácí atmosféru.

Ložnice je plná barev, které se objevují v obývacím pokoji a kuchyni. Na kombinaci žlutých a zelených tónů musíte dbát větší pozornosti. Ne vždy k sobě perfektně ladí.

Kam dál?

Chalupa uprostřed lesa

Industriální senzace



Diskuze

Články

 

Pravidlo páru podle Cathrine

Nádherný byt s venkovskými prvky

 

Prostorný byt v japonském minimalismu

Minimalistický interiér podle japonského designéra

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)