Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Freshome   www
Na seznam kategorie

Velké nápady pro malé byty

Bydlení podle Tiny Kjeldsen
Extravagantní bydlení na horách
Velké nápady pro malé byty
Přidat do stylu

Několik rad pro malé byty

Existuje spousta dobrých nápadů, jak si zařídit malý byt. Styl & Interier vám přináší několik inspirací, jak si zařídit malý prostor a neztratit styl.

 

Garsonka v červené a bílé barvě

Díky použití dvou barev působí byt větší, než ve skutečnosti je. Díky originální sestavě skříní podél zdi vznikl praktický úložný prostor, aniž by bylo zapotřebí nadstandartní výšky stropu. Díky použití dřeva vyzařuje z interiéru klid a pohoda.

 

Sklo v 1+kk v italském stylu

Tento vkusný, podmanivý a lákavý styl byl vytvořen na ploše o rozloze 34 m2 včetně chodby a koupelny. Interiér se sestává z jediné místnosti, inteligentně rozdělené na kuchyni a obývací prostor. Výborným nápadem, jak dostat dostatek světla i na chodbu, je odstranění zděnné stěny, kterou nahradíte mléčným sklem.

Spouštěcí postel

Nevýhodou malých býtů často bývá nekvalitní spaní. Díky této spouštěcí posteli si pohodlný sladký spánek nemusíte odpírat ani v mini bytě.

 

Úzký byt s vysokým stropem

V bytech s vysokými stropy můžete často najít patro na spaní. Využijte prostor, který nabízejí schody do patra a vytvořte si chytrý úložný systém, který nahradí úložné skříně.



Diskuze

Články

 

Etno koberec v moderním interiéru

Rudé perské koberce ve stylovém interiéru

 

Svatba Alice a Harryho v naší zahradě

Svatba Alice a Harryho

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)