Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Nacho Polo   www
Na seznam kategorie

Elegantní moderna!

Láska k domovu podle Kaisy Palomäki
Jak bydlí fotograf Matthew Brookes?
Elegantní moderna!
Přidat do stylu

Doplňky pouze v černé? Proč ne.

Nacho Polo je tak trochu snílek, ale ve své profesi opravdu vyniká. Podívejte se spolu s námi, jak se tomuto designerovi podařilo zrekonstruovat nádherný byt se zajímavou historií. 

Nacho Polo má rád mnohé odstíny bílé v kombinaci s černou. Tento nádherný obývací pokoj srší rozmanitostí materiálů. Dvě křesla, každé v jiném stylu, přesto jdou ruku v ruce a nenarušují interier. V každé místnosti se objevuje pompézní křišťálový lustr.

Pokud chcete vyzdvihnout honosnost materiálu, vsaďte na minimalismus.

Velké zrcadlo v místnosti opticky otevírá další prostor. V tomto případě dokonale ladí a doplňuje pomyslnou linii pohovky.

Centrální pozici místnosti zaujímá jídelní stůl s moderními zaplétanými židlemi černé barvy. V jejich blízkém kontaktu se nachází lampa podobného charakteru. Ani v jídelně není vyjímkou křišťálový lustr, který celému prostoru dodává eleganci.

V koupelně je kladen důraz na jemný čistý materiál. Aby však mísnost nepůsobila nudně, designer vsadil na vzorovaný obklad části zdi. Prostor tak dostává jiný rozměr a je v souladu s pompézním lustrem.

Praktická knihovnička a perfektní souhra moderní minimalistické tapety s obrazy starých mistrů. Dokonalost sama, co myslíte?

Stylová šatna s dostatečným úložným prostorem a hravými doplňky.

 

Kam dál?

Extravagance v Paříži

Interiér plný stylu a umění



Diskuze

Články

 

Nápaditý interiér, který má atmosféru

Kombinace venkova, elegance a moderního stylu

 

Studentské bydlení v moderním stylu

Útulná garsonka se skandinávským nádechem

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)