Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Garsonka plná barev

Moderní bydlení podle Niny
Itálie ve skandinávském interiéru
Garsonka plná barev
Přidat do stylu

Garsonka plná barev

Nahlédněte s námi do krásného a funkčního interiéru plného barev. Tato garsonka byla designéry rozdělena na několik sektorů - obývací, kuchyňský a prostor pro spaní. Celý interiér je doprovázen pastelovými barvami, světlým dřevem a jedinečnými akcenty.

I přes malou rozlohu bytu je obývací pokoj velmi dobře vybaven. Kontrast mezi antracitovou pohovkou a bílým křeslem je umocněn pastelovými doplňky. 

Jedním z hlavních problémů malých bytů je nedostatek úložného prostoru, proto se v bytě objevují vestavěné skříně a vyvýšené sektory. V ložnici tak vzniká další možný prostor pro objemné předměty a textílie.

Jednoduchá kuchyňská skříňka je vyzdvižena pastelovými barvami a jedinečnými akcenty. V tomto případě se jedná o černobílou fotografii, která příjemně doplňuje geometrické vzory kuchyňského obkladu.

Skvělý tip do kuchyně! I v malé kuchyni si můžete vytvořit svůj bar. Inspirujte se jednoduchou dřevěnou příčkou se skříňkami. Část natřete tabulovou barvou, na kterou si pak můžete kreslit nebo psát - a máte vyhráno! Industriání plechové židličky se do tohoto interiéru perfektně hodí, co myslíte?

Modernu v sobě tato koupelna nezapře. Jednoduché geometrické prvky v sobě skrývají jedinečnou barevnost, která se pak prolíná i do nádherné barvy dveří a dřevěného obkladu vany.

Perfektní tip do koupelny! Napadlo vás někdy, že i jednoduché koupelnové obklady mohou být zábavné? V tomto případě se designéři přiklonili k velmi známé stolní hře scrabble.

Z této verandy dýchá opravdová letní atmosféra. Pastelově modré okenice jdou ruku v ruce s jednoduchým obkladem a geometrickými prvky koberce.

 

Kam dál?

Itálie ve skandinávském interiéru

Prostorný byt ve stylu japonského minimalismu



Diskuze

Články

 

Po čem děti touží

Vytvořte dokonalé místo pro vaše dítě

 

Na návštěvě u Sylvie a Paula

Nádherný skandinávský domek s nevšední atmosférou

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)