Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Traditionalhome   www
Na seznam kategorie

Konzervativní styl nemusí být nuda!

Víkendové iglú
Naposledy v letním bytě
Konzervativní styl nemusí být nuda!
Přidat do stylu

Konzervativní styl nemusí být nuda!

Zavítejte s námi do letního interiéru v konzervativním stylu. Přesvědčíme vás, že konzervativní styl nemusí být nuda. V každé místnosti nechte zazářit jeden nebo dva aspekty! Tyto prvky by měly upoutat veškerou pozornost. Pokud se budete držet základních zásad, pak máte vyhráno! Nevěříte? Inspirujte se.

Letní barevnost se prolíná celým domem. Stejně tak se přelévá i do kuchyně. Na první pohled vás uchvátí, až do stropu vedoucí, marocké dlaždice. Nebojte se kombinace neutrálních a elegantních prvků. Zrcadlové skříňky jdou ruku v ruce s úžasnými odstíny dlaždic. Půvabný porcelán se vyjímá na mramorové desce kuchyňské linky.

Osvětlení se drží menšího měřítka, hlavně proto, aby nechalo vyniknout i ostatním kovovým detailům. Mosazné pruhy jsou elegantím článkem digestoře, podobně tomu tak je i u starožitných mosazných svícnů a bronzové armatury.

Bílé dlaždice a otevřené police dodávají místnosti vzdušný prostor.

V jídelně je zřetelné využití neutrálních barev s kombinací kovů, tkaniny a květin. Místnost se může pyšnit krémovými zaoblenými židlemi s lemováním, pozlacenými lampami, ale hlavně nádherným niklovým lustrem. Tato kombinace působí velmi dobře jako celek.

Místnost je inspirována japonským interiérovým designem. Zásadní roli zde hrají textilie různých vzorů. Ty se promítají do závěsů a čalounění. Zbytek se točí kolem barev, pohodlí a funkčnosti. Centrální část obývacího pokoje tvoří praktický konferenční stolek, kolem kterého jsou usazeny bavlněné pohovky s koženým žlutým křeslem. 

Strop v obývacím pokoji je ponořený do tmy, to aby nechal vyniknout starožitný mosazný lustr, který dodává celému interiéru eleganci a styl.

Neutrální dlaždice dodávají koupelně jemný lesk. Mramorovou strukturu koupelnové skříňky doplňují temnější tóny v neutrálním odstínu.

Tato šatna je určena primárně pro ženy, nejen díky množství romantických barev, ale hlavně kvůli strategickému uspořádání skříněk.

 

Kam dál?

Trendy námořnický styl

Kámen v interiéru



Diskuze

Články

 

Tradiční Anglie a retro

Elegantní byt v anglickém stylu s nádhernými kamny

 

Netradiční obklady

Vyzkoušejte originální dekorativní obklady

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)