Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Itálie ve skandinávském interiéru

Garsonka plná barev
Prostorný byt ve stylu japonského minimalismu
Itálie ve skandinávském interiéru
Přidat do stylu

Itálie ve skandinávském interiéru

Pojďte s námi na návštěvu do klasického interiéru s italskými, francouzskými a skandinávskými prvky. Z této směsice stylů vzniká nádherný prostor, který je vhodný zejména pro rodinu s dětmi. Hlavním materiálem je dřevo, ve velké míře se zde objevuje bílá a neutrální barevné doplňky.

Menší obývací pokoj je příjemně a symetricky uspořádaný. Dvě křesla a konferenční stolek se zdánlivě liší od šedé pohovky a dalšího nábytku, ale jako celek působí velmi útulně.

Byt svým půdorysem připomíná apartmá, a protože je řešen na osu, vznikají tak jednoznačné průhledy. Z tohoto pohledu vídíme až do kuchyně, která se může pyšnit masivními trámy.

Půvabná kuchyň s kouzelnou atmosférou vás určitě dostane! Podívejte se, jak nádherně vypadá, když se zkombinují dva styly - skandinávský a francouzský. Příjemná a světlá kuchyňská linka je v jemném kontrastu s masivními trámy, bílou zdí a židlemi.

Skvělý tip na úložný prostor! Posuvné dřevěné dveře, za kterými se skrývá místnost na uložení pračky a dalších úklidových prostředků. Nejen, že vypadají báječně, ale navíc jsou i praktické.

Pastelové barvy vládnou i ložnici. Panuje zde příjemná souhra skandinávských doplňků s nádechem francouzského venkova. 

Sníte o koupeně jako na chalupu? Základem této koupelny je kombinace modré, zelené a bílé barvy. K navození atmosféry správné venkovské koupelny nesmíme zapomínat na dřevěný obklad. Vyhrajte si s detailem a sokl kolem stěn oživte modrou bordurou, která bude příemně ladit s čelním obkladem u vany, ostatní stěny obložte bílým obkladem a vyplňte bílou spárovací hmotou - koupelna bude vypadat mnohem větší, než ve skutečnosti je.

 

Kam dál?

Garsonka v jednoduchém stylu

Bydlení s kuchyní od IKEA



Diskuze

Články

 

Unikátní byt se skleněnou příčkou

Krásný interiér se skleněnou příčkou mezi obývacím pokojem a ložnicí

 

Moderní extravagance v hotelu

I v hotelu se můžete cítit jako doma

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)