Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Garsonka v jednoduchém stylu

Luxusní moderní interiér
Studentský pokoj
Garsonka v jednoduchém stylu
Přidat do stylu

Garsonka v jednoduchém stylu

Garsonka v jednoduchém stylu! Tento malý byt je určen pro mladý pár, který se nebojí jednoduchých designových vychytávek. Interiér je rozdělený do několika zón - kuchyňský kout, jídelní prostor, obývací část a spací část. Tyto praktické zóny by měly být velkou výhodou, protože ztvárňují dokonale sladěný celek. 

V interiéru sice převažují přírodní tóny, ale hlavně všemožné odstíny modré barvy - od těch nejvýraznějších až po ty jemnější modro-šedé. Vzhledem k menší rozloze interiéru si designéři mohli dovolit jeden výrazný akcent - koberec. Ten doplňuje šedou pohovku a přírodní konferenční stolek. 

Přírodní kuchyňský kout zvýrazňuje obklad s motivem geometrických prvků. Ten je v perfektním souladu se sytými modrými skříňkami a křeslem.

Šedá je v současné době trendy, proto se ji nebojte použít s jemnými pastelovými barvami.

Stylová vychytávka v jídelně? Panel na bylinky! Nejen, že vypadá skvěle, ale je velmi praktickou součástí vaší kuchyně. Inspirujte se!

Spací zóna je vyvýšená a oddělená od ostatních zón v místnosti. Je to místo, které by mělo být útulné a my bychom se v něm měli cítit dobře. Z tohoto důvodu je tato část vyvýšená, aby nezasahovala do denního prostoru. Barevné tóny se nesou v jemné šedé ve spojení s bílou.

Díky vyvýšení spací zóny vzniká další úložný prostor, který je v garsonce více než důležitý. Designéři nezapomněli ani na pracovní koutek, pro který vytvořili speciální pracovní stůl, aby nezabíral zbytečné místo. Drátěné židle jsou v malém bytě opravdovým designérským skvostem.

 

Kam dál?

V hlavní roli IKEA

Minimalistický interiér po skandinávsku



Diskuze

Články

 

Skandinávie s přírodními prvky

Nádherný interiér s dokonalou kombinací materiálů

 

Nevšední moderna s venkovskými detaily

Útulný a prostorný byt s kouzelnou atmosférou

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)