Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Jemné tóny pro křehký domov

Domov vybarvený do červena
Kontrasty v interiéru
Jemné tóny pro křehký domov
Přidat do stylu

Vytvořte si křehký interiér, plný světla a jemnosti

Díky pastelovým, jemným tónům v odstínu modré, béžové, krémové a bílé dokážete vytvořit křehkou atmosféru v jakémkoliv stylu i pokoji.

Jak vytvořit v dětském pokojíku dostatečné množství světla? Nejen díky oknům, ale i díky správně zvolené kombinaci barev nábytku a výmalby stěn! Základním pravidlem, a to stejně jako ve skandinávském nebo francouzském stylu, je nepoužívat čistou bílou barvu zejména na stěny. Čistě bílá barva v koutech a při nedostatečném přísunu světla působí studeně, šedě a lehce zašle. Raději sáhněte po "teplejším" zabarvení - jako je slonová kost, pudrová, krémová nebo smetanová.

 

Smetanové tóny tohoto luxusního francouzského konzervativního obývacího pokoje jsou doplněny o zlatou a jemně zelenkavou barvu. Zlatá barva je nositelkou luxusu a zelenkavá barva na polštářcích se výborně doplňuje se skleněným konferenčním stolkem, který pastelové tóny odráží.

 

Foto by: sarahrichardsondesign.com, ikea.com

 

Kam dál?

Barvy francouzského stylu

Skandinávská židle - na první pohled jiná než ostatní



Diskuze

Články

 

Skandinávský vintage styl podle Niny

vintage styl ve skandinávském interiéru staré doplňky

 

Barvy francouzského stylu

Objevte kouzlo francouzského venkova

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)