Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: House Beautiful   www
Na seznam kategorie

Mramor, měď a mosaz v zelené kuchyni

Jak se bydlí na anglickém venkově
Zjistěte, které barvy právě frčí!
Mramor, měď a mosaz v zelené kuchyni
Přidat do stylu

Dáváte přednost luxusnímu mramoru nebo antik mědi a kovu? 

Pojďte se s námi podívat na několik příkladů trendy zelených kuchyní v kombinaci s moderním, luxusním mramorem nebo antik mědí a mosazí.

Zelená barva představuje fantastický způsob, jak přivést přírodu do vašeho interiéru. V současné době patří mezi top barevné trendy i díky tomu, že v sobě spojuje jak přirozenost, tak pocit luxusu. Na rozdíl od jiných výrazných barev se neokouká a neuvede vás do nepříjemně ohromujícího úžasu, jak se často stává například s červenou.

 

Nádherná kombinace mátově zelené a mědi.

Měděné nádobí můžete použít jako luxusní dekoraci, ale nabízí i skvělý zážitek z vaření. Tato mátově zelená kuchyně v anglickém stylu díky dostatku přídorního světla působí svěže a měděné barvy na bílé dřevěné stěně vyniknou. 

Sytější smaragdově zelená barva krásně ladí s neobvyklým mosazným provedením dvířek a skvěle ladí s jednoduchými lustry. Bílá barva mramorové pracovní desky dokonale podtrhuje luxus této zajímavé zelené kuchyně.

Dřevo a kámen společně se zelenou vytváří dokonalou harmonii. Bílé zdi vytváří pocit velkého prostoru a zelené lemování oken jej nenuceně oživuje. 

Původní dřevěné trámy zvýrazňují kontrast s moderními kovovými prvky v jednoduchém venkovském stylu

Chystáte se vymalovat vaši kuchyň zelenou barvou od hlavy až k patě? Pokud máte dostatek prostoru, bude  pro vás tento venkovský styl fungovat. Světlý strop a pracovní deska zabrání, aby tmavě zelená zcela dominovala interiéru. Důležitý je i dostatek přírodního světla. 

Také v tomto případě je kuchyně vymalovaná na zelenou od shora dolů. Krémové ratanové židle odlehčují tmavou podlahu a moderní nerezové doplňky odrážejí světlo. 

Jak využít krásy mramoru? Černý mramor působí luxusně a navíc je velmi praktický. Osvětlují ho tři mosazné lustry ve tvaru kužele, které se doplňují s mosaznou kuchyňskou baterií a kulatými stoličkami, které jsou dekorované tyrkysovými koženými polštářky. 

Kam dál? 

Kuchyně s měděnými doplňky

Mramorová kuchyně s mosaznými detaily

Přírodní kuchyně s jídlenou

 

Foto: Dustin Halacek, Mary Costa



Diskuze

Články

 

Bílo modrý námořnický styl

namořnický styl plný bílé a modré barvy chata u moře

 

Dekorování podle Raka

Inspirujte zajímavými a uklidňujícími kombinacemi

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)