Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Příjemné bydlení v eklektickém interiéru

Několik rad pro malý byt
Zimní dekorace pro děti
Příjemné bydlení v eklektickém interiéru
Přidat do stylu

Příjemné bydlení v eklektickém interiéru

I eklektické pojetí interiéru může vypadat dobře, pokud se jednotlivé styly kombinují tak, aby jeden druhý podporoval. Naučte se jednotlivé prvky kombinovat s lehkostí, tak jak to dokázali vytvořit majitelé tohoto bytu, ze kterého vyzařuje pohoda a příjemná atmosféra. Inspirujte se kombinacemi nábytku z poloviny století s rustikálními  vintage kousky, doplňky ve stylu etna a orientu.Všimněte si, jak skvěle vypadají orientální doplňky, příborník s květinovým vzorem nebo dřevěné skříně s patinou.

Dispozice bytu je překvapivě moderní a vysoce praktická, stejně jako perfektně vybavená koupelna nebo kuchyně se spotřebiči. Skvělé úložné prostory nabízí zásuvky v posteli, nespočet komod a velké skříně, které nenarušují, ale naopak doplňují celkové pojetí bytu.

Barevnost je lehká a velmi příjemná, hlavní barvou je bílá, kterou decentně doplňuje černá, žlutá a růžová. Rostliny a rozkvetlé květiny přinášejí pohodu a romantickou atmosféru.

Mohlo by Vás zajímat:

Moderní extravagance v hotelové hale

Stylové retro bydlení

Mezonetový byt se skluzavkou místo schodů

Foto: http://www.linaostling.se/



Diskuze

Články

 

Dětské narozeninové dekorace

Malé tipy pro dětskou narozeninovou oslavu

 

Luxusní bydlení podle ženy

moderní luxusní bydlení s ženskými obrazy

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)