Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: S&I  
Na seznam kategorie

Harmonický interiér s východními doteky

Zjistěte, které barvy právě frčí!
Interiér s dotekem jara
Harmonický interiér s východními doteky
Přidat do stylu

Harmonický interiér s východními doteky

Přírodní materiály, oblé tvary, výrazné struktury a kontrasty, prvky vody, organizovanost, rozvaha a čistota – to vše patří mezi základní stavební kameny všech interiérů inspirovaných východními filosofiemi. Pojďte se s námi podívat na krásné bydlení, ve kterém se podařilo všechny tyto atributy spojit v dokonalou harmonii.

Nevtíravé spojení oblých tvarů v podobě zajímavého dvousvětla a oblé kovové vázy, působí v jídelně nenuceně a přirozeně. 

Že jsou neutrální tóny nudné a bez fantazie? Opak je pravdou. Zde se neutrální tóny střetávají s tmavými odstíny, bílé, stropy, stěny a nábytek skvěle kontrastují s černými rámy dveří nebo lampami a polštáři.

Jak dodat vašemu interiéru osobitost? Krásným doplňkem mohou být i praktické věci - ne vše musí být nutně zavřené ve skříňkách a šuplících. Stejně jako tato čajová konvička, která je skvělým praktickým a dekoračním prvkem. 

Kdo říká, že moderní a staré nejde dohromady? Když se inspirujeme starými východními směry, neznamená to, že nejdeme s dobou. Moderní kuchyně je v současných interiérech nezbytná. 

Krb je zajímavým prvkem, a jen těžko byste ho v tradičních interiérech inspirovaných východní filosofií hledali. V kombinaci s původní dřevěnou podlahou, která prochází z jedné místnosti do druhé, opticky prostor zvětšuje. 

.

Zvířecí motivy prostupují napříč celým interiérem ať už v podobě obrazů, sošek nebo jiných dekorací. Pro východní kulturu jsou posvátné a interéru dodávají patřičnou atmosféru. 

Jak v ložnici vytvořit dokonalou harmonii? Netradiční černá, dřevěná  podlaha společně s obrazy, vytváří dokonalou harmonii, která je důležitá pro klidný spánek. 

Za pozornost stojí určitě koupelna. Zapuštěná vana a vkusně zvolené doplňky v podobě zvířecí hlavy a lucerny dodávají atmosféru pravého welness studia. 

Dva schody, které vedou do zapuštěné vany, v kombinaci s černou podlahou, působí luxusně a neotřepaně. Nádherné kované zábradlí dodává luxus a společně s centrální dekorací talířů vytváří dokonalé místo pro odpočinek. 

 

Kam dál?

Rustikální i moderní styl může patřit k sobě

Moderní designové bydlení s etno prvky

Tipy na stolovani v asijském stylu

Foto: koldby.com



Diskuze

Články

 

Příjemné bydlení s atmosférou

Původní architektura v dokonalém prostředí

 

Když se setká rustikální styl s elegancí

Přiznané přírodní trámy s trochou elegancí.

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)