Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Moderní nábytek pro váš exteriér

Excentrický byt s designovým nábytkem
Neobyčejná chatička pro neobyčejný víkend
Moderní nábytek pro váš exteriér
Přidat do stylu

Přiznejte si, kolikrát už se vám stalo, že jste přišli k někomu na návštěvu, rozhlédli jste se po průměrné zahradě a uviděli nic neříkající, standardní a nudný zahradní nábytek. Vypadá to jako by se lidé báli experimentovat s touto součástí jejich domova, a tak raději volí „to“ staré a osvědčené, a když už je na čase „to“ staré vyměnit, koupí opět „to“ staré a osvědčené, jen odstřihnou novou cenovku. Je to opravdu škoda, protože zahrada má v sobě obrovský potenciál stát se kvalitní součástí vašeho domova. Jednou z cest, jak této součásti docílit, je pořízení moderního zahradního nábytku.

Současný moderní zahradní nábytek je především o stylu a důmyslnosti. Kromě toho, že je praktický, přidává prostoru na zajímavosti. Má mnoho výborných vlastností, ale tou nejlepší je, že není nudný. Všichni víme, že je lepší strávit co nejvíce času venku, než sedět zavřený doma. Ať už se jedná o zahrady, terasy, verandy, pergoly nebo altány, vhodným výběrem stylu a použitých materiálů přeměníte vaši zahradu v místo, kde budete chtít trávit co možná nejvíce času.

Pokud se rozhodnete pořídit si váš zahradní nábytek v moderním stylu, je velmi důležité vzít v úvahu fakt, kolik místa máte k dispozici a jak vybraný styl nábytku bude korespondovat s ostatními předměty včetně interiéru. Současná doba nabízí jak kvalitní dřevěný nábytek, tak i alternativní materiály jakými jsou plast nebo litý beton.

Nemusíte se bát, že strávíte neúměrně času při jeho shánění. Na tomto typu nábytku je fascinující, že je z čeho vybírat. Ať už se rozhodnete pro extravaganci nebo jednoduchost či eleganci, moderní zahradní nábytek vypadá vždy skvěle. Na straně druhé je třeba podotknout, že i „old fashion“ věci mohou být půvabné a okouzlující, vzbuzující jistou míru nostalgie. Ale i tyto předměty musí mít svou originalitu, nesmí vypadat nudně, jednotvárně a omšele.

Kam dál?

Zahrada nebo umění?

Hlavní důvody, proč si vybrat dubový nábytek

Stylové bydlení v bílé

Chata na břehu jezera

Foto:  handycrafunique.com, unopiu.it, iotagarden.com, studioblog.combetonweb.de, bing.com



Diskuze

Články

 

Změňte tvář své kuchyně!

Několik jednoduchých rad jak oživit vaši kuchyň

 

Avantgardní baldachýn v ložnici

Nádherná nebesa v ložnici

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)