Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Jak se bydlí podle Marie Flanigan

Drama ve skandinávském interiéru
Jdeme na jarní návštěvu
Jak se bydlí podle Marie Flanigan
Přidat do stylu

Jak se bydlí podle Marie Flanigan

Marie Flanigan je jednou z nejúspěšnějších interiérových designérek, která za svou tvorbu byla už několikrát oceňována. Každý její interiér má svou duši a eleganci. Marie vytváří prostředí, ve kterém lidé rádi žijí. Velmi výrazně pracuje s texturami, světlými barvami a světlem samotným. 

Nahlédněte s námi do tohoto interiéru a nechte se inspirovat.

Nádherný konzervativní obývací pokoj ve skandinávském stylu. Světlý, přírodní interiér není nikterak neobvyklý, dodržuje totiž základní pravidlo zrcadla. Rozhodně vás zaujme jedinečný konferenční stolek, jehož překrásná struktura vyzdvihuje celý interiér.

Daleko hravější je kuchyň. Zde se designérka nebála materiálů, jakými jsou například mramor, měď a dřevo. Velmi příjemná je souhra barevných tónů, přestože je stále základem bílá.

Sofistikovaný obývací pokoj v přírodních tónech se pyšní masivními trámy.

Konzervativní ložnice se nese v jemných tónech béžové a bílé barvy. Navozuje pocit pohody a klidu, představuje přesně to, jak byste se měli v ložnici cítit. 

Dětský pokojíček, ve kterém by se vaše dítě cítilo jako v pohádce. Základem je bílá barva, která je vyzdvižena pastelovými tóny doplňků. Všimněte si překrásné stropní tapety, pokojíček tak působí mnohem útulněji a bezpečněji.

 

Kam dál?

Světlý dětský pokojíček

Konzervativně střižená chodba



Diskuze

Články

 

Domov vybarvený do červena

Interiéry inspirované podzimem a červenou barvou v antik stylu

 

Změňte tvář své kuchyně!

Několik jednoduchých rad jak oživit vaši kuchyň

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)