Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

Studentské bydlení s opičákem

Extravagantní bydlení
Jak se bydlí s kočkou?
Studentské bydlení s opičákem
Přidat do stylu

Studentské bydlení s opičákem

Máte pokojík velký tak akorát, že jeho pronájem sotva utáhnete ze svého výdělku při studiích a přesto chcete, aby vypadal super a za pár kaček? Vsaďte sami na sebe! Nebojte se barev, nebojte se překvapení a vytáhněte ze skříně obrazy, které jste malovali ještě na základce. Tenhle byteček s barevným opičákem je perfektním příkladem toho, že bydlení "dělá" v první řadě nápad a peníze jsou až na místě druhém.

Perský koberec, obraz s opičákem a modré křeslo, tvoří v obývacím pokoji pomyslný vizuální trojúhelník. Polštářky s různými vzory vytváří příjemnou domácí atmosféru.

A ještě jeden opičák - tentokrát u jídelního koutku. Modré tóny perfektně ladí s dřevěným stolem a bazarovými židlemi.

Jednoduché bílé kuchyňské obklady v interiéru neurazí. Působí čistě a neutrálně, dokonale doprovází kuchyňskou desku a tvoří příjemný kontrast s antracitovými skříňkami.

Kuchyňská linka studentského bytu se obejde bez skříněk z drahého materiálu.

Staré dvoukřídlé dřevěné dveře našla majitelka bytu u kontejneru. Oddělují obývací část od malé ložnice a zároveň dodávájí interiéru osobitý výraz.

Takto umístěné zrcadlo v ložnici má velmi zásadní funkci - otevírá nový prostor a místnost zvětší. Jemné odstíny šedé barvy rozbíjí výrazné plakáty z šedesátých let.

Praktický úložný prostor se nebojte skrýt za dlouhý závěs. Textil do interiéru dodává pocity soukromí a tepla. Vzhledem k tomu, že se jedná o levnější způsob dekoru, můžete si pořídit i několik variant.

Jednoduché a čisté koupelny mají své kouzlo. Světlé obklady jsou doplněny kontrastem tradiční antracitové barvy skříňky, rámu zrcadla a záchodového prkénka. 

Do malého bytu volte bílou podlahu a spojte ji s bíle natřenými dveřmi a okenními rámy. Interiér pak bude působit mnohem prostornější.



Diskuze

Články

 

Zábavný interiér plný barev

S teplými barvami vytvoříte útulný a hravý interiér

 

Moderní nábytek pro váš exteriér

Pořiďte si nábytek který vás nebude nudit

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)