Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Anouk Dossin  
Na seznam kategorie

Extravagantní bydlení

Jemné tóny zelené
Studentské bydlení s opičákem
Extravagantní bydlení
Přidat do stylu

Crazy bydlení aneb "Kdo si hraje, nezlobí"

Rčení "Kdo si hraje, nezlobí." si vzala za své interiérová designérka Anouk Dossin a vytvořila tento podkrovní byt, plný zajímavých kombinací a překvapení. Podívejte se na bydlení, které kombinuje moderní stylové doplňky s vintage trámy, kovové schody ve skandinávském stylu s anglickou tapetou, marocké vzory s retro dlažbou, industriální lampy s barevnou barokní židlí a zamyslete se nad tím, jesti by náhodou nestálo za to, trochu se odvázat!

Jídelnu jednoznačně ovládla kombinace barevných židlí s nepřehlédnutelným pajďulákem.

Stěnu zdobí znak McDonalda a na zemi je místo koberce barevný pruh z dlažby.

Celý interiér září výraznými doplňky, míchání stylů je zde na denním pořádku, ale kuchyně zůstává neutrální. Je pěkně umístěna u cihlové stěny a nechává vyznít ostatní bytové zařízení.

Na první pohled by se zdálo, že je celý interiér v chaosu, ale nenechte se zmást, i zde to šlape podle koncepce. Základem celého interiéru jsou šedé tóny - šedá barva se objevuje na dřevěné podlaze a kamenném obkladu stěn, šedé odstíny najdete na textilních doplňcích. Pravidelnost objevíte například v motivu hvězdy, která visí na stěně a zároveň se objevuje na rastru v dlažbě.

I celý strop je vymalován sytou šedočernou barvou, která koresponduje s podlahou v ložnici. Ložnice tak působí uceleně a klidněji. Všimněte si minimalistických poliček na stěně - dobrý nápad, jak se vyhnout velkým knihovnám.

Šedé schody se zábradlím zdobí anglická tapeta, její motiv se objevuje i na výpni dveří. Jednoduchý trik, jak místnost zcelit a zároveň ozvláštnit.

V koupelně najdete hned tři styly. Díky zachované režné stěně a venkovské vaně na nožičkách působí koupelna domácky, lesklé konzervativní dlaždičky jí dodávají pocit luxusu a na dlažba s výrazným marockým vzorem koupelnu "nakopla" do světa pohídkového Orientu.

Nad kovovým schodištěm se nachází malá podkrovní místnost, vhodná právě tak pro přespání návštěvy. Je zařízena jednoduše, ale ani tady se nezapomělo na motiv hvězdy a šedou barvu!

 

Kam dál?

Podkrovní ložnice v přírodním stylu

Super podkroví s galerií



Diskuze

Články

 

Designérka Tine Kjeldsen

skandinávská designérka zařizuje bílý a černý interiér

 

Dekorování se zeleninou

Ubrousky na jídelní stůl zdobí chřest a mangold

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)