Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Vychytaná klasika

Světlý a útulný byt pro mladý pár
Luxusní moderní interiér
Vychytaná klasika
Přidat do stylu

Elegantní moderna v malém bytě

Nahlédněte s námi do krásného a elegantního bytu. Rozlohou není moc velký, ale o to víc se designéři zaměřili na kouzlo doplňků. Otevřená dispozice tohoto interiéru získává nevšední rozměr. Obývací pokoj je součástí kuchyně a jídelny, proto tvoří praktickou a větší funkční místnost. Samotná dokonalost se skrývá v úchvatné dřevěné podlaze v nevšedním odstínu a pokládkou ve tvaru rybí kosti.

Přírodní světlé tóny celému obývacímu pokoji sluší. Béžová pohovka tvoří nádherný střed místnosti a spolu s polštářky vyzdvihuje celou místnost.

Naprostým skvostem obývacího pokoje je kovový kinetický lustr. Takový typ osvětlení se do čistého skandinávského interiéru perfektně hodí a tvoří ho zajímavějším. Ve společném duchu se nese i konferenční stolek a svícny.

Černá kuchyňská linka je zajímavá svojí kombinací se zlatou barvou. Není zcela běžné pořídit si kuchyňskou baterii ve zlaté barvě, ale proč ne - černá, bílá a zlatá jsou přeci tou nejlepší kombinací pro elegantní interiér.

V jídelně byla přistavěna kuchyňská skříňka, která odděluje prostor chodby od kuchyně. Je perfektním středobodem místnosti a navíc jsou v ní chytře zabudovány další kuchyňské spotřebiče.

Pokud nechcete, aby kuchyňská linka v prostoru dominovala, pak si nepořizujte horní skříňky!

Vstup do bytu je vizitkou každého interiéru. Měl by být praktický a vkusný. Malá chodba v tomto bytě vás naprosto ohromí. Stěny jsou obloženy bílými dřevěný panely, které ji zvětšují a zakončené jsou odkládací poličkou. Majitelé se nezřekli staršího kousku nábytku, skříňku zrenovovali a ta teď jako botník vypadá skvostně!

Dřevěný obklad a dekorační lišty najdete i v ložnici. Ložnici, kromě mnoha drobných dekorací, zdobí luxusní sametové látkové čelo za postelí. Pokud si přejete, aby vaše ložnice působila brilantně, inspirujte se právě tady!

Není nad jednoduchost a praktičnost. Bílá barva v koupelně působí čistě a navíc máte volnou ruku při výběru doplňků.

 

Kam dál?

Noblesní garsonka

Na návštěvě za modrými dveřmi



Diskuze

Články

 

Vše, co ještě nevíte o podlaze

Několik praktických rad jak vhodně vybrat podlahu

 

Bydlení podle Luisy a Paula

Nádherný moderní dům

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)