Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Vychytaná klasika

Světlý a útulný byt pro mladý pár
Luxusní moderní interiér
Vychytaná klasika
Přidat do stylu

Elegantní moderna v malém bytě

Nahlédněte s námi do krásného a elegantního bytu. Rozlohou není moc velký, ale o to víc se designéři zaměřili na kouzlo doplňků. Otevřená dispozice tohoto interiéru získává nevšední rozměr. Obývací pokoj je součástí kuchyně a jídelny, proto tvoří praktickou a větší funkční místnost. Samotná dokonalost se skrývá v úchvatné dřevěné podlaze v nevšedním odstínu a pokládkou ve tvaru rybí kosti.

Přírodní světlé tóny celému obývacímu pokoji sluší. Béžová pohovka tvoří nádherný střed místnosti a spolu s polštářky vyzdvihuje celou místnost.

Naprostým skvostem obývacího pokoje je kovový kinetický lustr. Takový typ osvětlení se do čistého skandinávského interiéru perfektně hodí a tvoří ho zajímavějším. Ve společném duchu se nese i konferenční stolek a svícny.

Černá kuchyňská linka je zajímavá svojí kombinací se zlatou barvou. Není zcela běžné pořídit si kuchyňskou baterii ve zlaté barvě, ale proč ne - černá, bílá a zlatá jsou přeci tou nejlepší kombinací pro elegantní interiér.

V jídelně byla přistavěna kuchyňská skříňka, která odděluje prostor chodby od kuchyně. Je perfektním středobodem místnosti a navíc jsou v ní chytře zabudovány další kuchyňské spotřebiče.

Pokud nechcete, aby kuchyňská linka v prostoru dominovala, pak si nepořizujte horní skříňky!

Vstup do bytu je vizitkou každého interiéru. Měl by být praktický a vkusný. Malá chodba v tomto bytě vás naprosto ohromí. Stěny jsou obloženy bílými dřevěný panely, které ji zvětšují a zakončené jsou odkládací poličkou. Majitelé se nezřekli staršího kousku nábytku, skříňku zrenovovali a ta teď jako botník vypadá skvostně!

Dřevěný obklad a dekorační lišty najdete i v ložnici. Ložnici, kromě mnoha drobných dekorací, zdobí luxusní sametové látkové čelo za postelí. Pokud si přejete, aby vaše ložnice působila brilantně, inspirujte se právě tady!

Není nad jednoduchost a praktičnost. Bílá barva v koupelně působí čistě a navíc máte volnou ruku při výběru doplňků.

 

Kam dál?

Noblesní garsonka

Na návštěvě za modrými dveřmi



Diskuze

Články

 

Svatba ve vintage stylu

svatební doplňky ve vintage stylu

 

Romantický zahradní domeček

Zrenovujte zahradní chatku nebo domek

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)